Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
synovi přišel dopis se zeleným pruhem,že údajně dluží něco společnosti Vodafone.
Je to ale nějaká stará záležitost z roku 2010. On o ničem neví,že by něco neplatil?
Není to zase nějaká finta,jak vytáhnout z lidí peníze?
Proč čekají 5 let a potom něco vytáhnou? Pokud by přece něco včas nezaplatil,odpojili by mu telefon.
Pokud mi s tím někdo pomůžete-poradíte ,pošlu vám to oskenované.
Děkujeme za pomoc.
Myslím než se tady vyptávat co si kdo o tom myslí a něco skenovat a pátrat jestli je to pravda nebo,tak není nic jednoduššího než zavolat přímo na Vodafon linku a okamžitě víte na čem jste...
Já prosím o pomoc ,radu a o tom snad PORADTE.CZ je !?
Nemáme právní vzdělání,někdo ho třeba má a rád pomůže.
Jděte za právníkem. Pokud je to omyl, píšete, že syn o ničem neví, tak si právník rád vydělá. Náklady na něj hradí protistrana. Ale jen on, pokud to neumíte vy, vám bude schopen dopis "přeložit" do srozumitelné češtiny, a vysvětlit Vám o co jde. A že nemůže jít o omyl? Může. Sám mám jeden takový vyhraný spor s O2 za sebou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.