Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Strach- problémy

Od: andrejk odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, dlouho jsem přemýšlela jestli to sem dát... Dost často trpím strachem, nevím neumím tomu zabránit přes školní rok se strach nashromáždí a mě začně bolet strašně bricho a zvracím. Teď mě ale začala bolet prsa, bojím se jestli to nemůže být nějaká nemoc z toho strachu, protože strach je největší příčinou nemocí. Nebo se prostě jedná jen o vývin.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ahoj, nevím kolik je ti let, ale pokud chodíš ještě do školy, tak to asi bude ještě tělesný vývoj. Zkus si na netu najít nějaké relaxační techniky. Třeba dýchání a zbavit se tak alespoň největšího strachu. Strach má skoro každý, ale většina ho umí zvládat. Pokud by ses celý život trápila strachem, k čemu by ten život byl? Není lepší to pustit z hlavy a zabývat se jím až když něco nastane? Hodně štěstí.

mohajkova*
hodnocení

0x

konzultuj se s lékařem, a neboj všechno mu řekni a všechno bude v pořádku :)

ladinpraha*
hodnocení

0x
Proste se vyviji. A protoze ty nektere veci moc resis, tak vic vnimas i tohle.

hodnocení

0x

Nepíšeš, kolik je ti let, ale buď ti prostě prsa začala růst nebo se blíží menstruace. Nezkoumej se tolik, najdi si nějaký koníček - kroužek nebo začni sportovat. Musíš se ten nahromaděný stres, naučit uvolnit ven. Najdi si po škole nějakou činnost, při které se prostě uvolníš a pobavíš.

andrejk
09.06.15 09:07
hodnocení

je mi 13.

asd1

Viz Colkit - najdi si činnost proti stresu = sport, divadlo, zájmové kroužky jako keramika, vaření atd. ať přijdeš na jiné myšlenky a hlava si odpočine. Prsa bolí - můžou růst atd., to můžeš probrat s lékařem. Udělej si režim dne - čas na práci (učení, uklízení) a čas na zábavu a relax.

hodnocení

0x

bolí tě prsa - tím myslíš ňadra, nebo hrudník? jestli ňadra, tak je to růst... jestli hrudník, tak to bývá projev stresu - mělce dýcháš a pak máš pocit sevřeného hrudníku, jako že nemůžeš dýchat - je to ono? na to jsou dobré relaxační techniky a soustředit se na dýchání... nemáte ve škole nebo v okolí cvičení jógy? to by ti mohlo pomoct... nebo si půjč v knihovně knížku o relaxačních technikách a cvič si sama doma...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]