Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Když je holka vyšší

Od: hetty* odpovědí: 11 změna:

Už od malička jsem dost vysoká , sice ne nějak extrémě ale i tak ... Je mi 13 a měřím 170 cm. Drtivá většina kluků z naší třídy jsou o DOST měnší než já. Jak to berou kluci když chodí s holkou která je vyšší než oni (pokud jsou s ní vůbec ochotni chodit)? Stydí se nebo tak něco?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

zatím nejsi tak velka :D az budes merit 180 + pak si stim delej starosti : ) podle me do 15 budes mit max 175 cm :) pak uz neporostes . takze v klidu .

ja osobne bych radsi mensi holku nez , aby byla vetsi :D sam merim asi 173 cm

Ani kdyby slečna měřila 185, nemusí si s tím dělat starosti. Na každý hrnec se najde poklička. Kromě toho - proč by si měla dělat starosti s něčím, co nemůže ovlivnit? Že by si jako třeba měla nechat zkrátit nohy? :)

2babajaga*

Souhlasím.Dceři je 15let a měří 183cm.Nevadí jí to.

iz*
hodnocení

0x

Proč by neměli být ochotni chodit s menší dívkou

a proč by se měli stydět?

Mají-li se ti dva rádi, nehraje výška žádnou roli.

doplněno 10.05.15 18:52:

Chtěla jsem napsat vyšší – myslela jsem na menší chlapce

a "nějak mi to tam skočilo samo" ...

xy

Chození s menší dívkou asi není problém , tazatelka spíš myslí, zda chlapcům nevadí chodit s dívkou vyšší

hodnocení

0x

Ve 13 letech bych až tak neřešila, co si myslí kluci o chození s vyšší holkou. Kluci se vytáhnou později než dívky. Až bude ten pravý čas na chození, budou už kluci vysocí dost. Děti se vyvíjejí nerovnoměrně, ve skocích. Určitou dobu se "zaplňují", vykrmují, a pak se zase určitou dobu vytahují, rostou do výšky. Tento proces je naprosto přirozený a ve vývoji dítěte se pravidelně střídá. Dívky mají jiná období "plnosti" a "vytáhlosti" než kluci. Kromě toho souhlasím s ostatními - když tě miluje, není co řešit ;)

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zdá se, že problém není ještě vyřešen - a ani nebude, protože se nezmenšíte.

Musíte si počkat, až ten chlapec doroste. Zdravím!

poradte.cz/...

mp*
hodnocení

0x

Kdybych si vzpoměl na školní časy, tak bych ani neměřil, jak je velká, ale jak je přitažlivá. (A samozřejmě i naopak).

lovecdivozenek

bych ani neměřil, jak je velká, ale jak je přitažlivá -- souhlas

martinas*
hodnocení

0x

Ahoj,

neboj se. Děvčata holt vyspívají rychleji, ale většina kluků Tě záhy přeroste. A nebude to tak dlouho trvat. Myslím, že už po prázdninách zaznamenáš nějaké změny.

lovecdivozenek
hodnocení

0x

je ti 13, to je v pohodě, i kdyz jeste něco na výšce přibude, je to dobré, když se chceš poměřovat, poměřuj se ke klukům tak o rok až dva staršími, ten rozdíl je, mezi kluky a holkami asi rok až dva, holky jsou prostě napřed, to nezmeníš

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]