Nejste přihlášen/a.
Ahoj, už delší dobu jsem přemýšlela o obravení vlasů.
Pořád si nejsem jistá, co by bylo nejlepší a pár lidí mi poradilo barvící šampony.
Moc se v tom nevyznám a potřebovala bych poradit.
Chtěla bych je světlé, tady jsem našla odstín který by mi vyhovoval
Prosím o radu, jestli to hodně škodí vlasům, a jestli by to nechytlo nějakou nežádoucí barvu.
Po případě co je na vlasy nejlepší a tak. Díky moc předem.
dobry den barviciho samponu se bat nemusite neni skodlivy ,neobsahuje peroxid...takze hura na experiment ,jen upozornim pokud chcete z cernovlasky udelat blonynu tak to se vam bohuzel s barvicim samponem nepodari.ja sem bruneta a barvim na visen a jsem moc spokojena barva vydrzi i 3tydny a sacek stoji 25kc takze stale krasna.a pouziti je snadne nanest na vlasy tak jako klasickou barvu ,poradne vycesat a vetrit barvu i ke korinkum ,pak uz jen pockat cca 30min ,u teto barvy nevadi i dyl tim bude barva intenzivnejsi a klasicky umyt,nelekejte se pri koupani se trochu vymyva.tak at se novy vzhled vydari...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.