Kruci, abych si nepamatoval, tenkrát jsem byl sice školáček nedospělý, ale hrozně jsem to prožíval, i když se tenkrát o tom, co se děje v Americe, už moc nepsalo. Ale dlouho jsem měl jako relikvii potrhané číslo německého Brava s reportáží z toho festivalu. Nojo Květinové děti a protesty proti vietnamské válce... Krásná doba čelenek a barevného oblečení...
doplněno 15.08.12 12:55:
... ano pravda, na hudbu jsem zapomněl, ta je nádherná dodnes. O jaké muzice dneška se to po desetiletích bude moci také říci?
Sice to na mě vyskočilo na první stránce seznamu a tak už vím ale jak je mi víc než 50 let tak přiznávám, že dodnes jsem jen velmi matně tušila co to je, nemyslím si, že jsem o něco přišla.
Mám někde na DVD nebo na VHS záznam, který vysílala jedna z českých TV. Myslím, že je to jedna z těch zrušených. Ale asi by mi dalo dost práce ten záznam dohledat, Hi.
Jahodová proklamace byl nádherný film a skvělé písně, Lennon a další. A byl i docela drsný, samozřejmě si na něj pamatuji. Nesouhlasil bych s tím, že Woodstock byl jenom sjezd nějakých hipíků, tam šlo o mnohem víc. Chuť ke změně, pocit sounáležitosti, nastávala jiná doba.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.