Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plumlov vs Vranov - kam na dovolenou

Od: walktall* odpovědí: 7 změna:

Co byste doporucili na letni dovolenou Vranov nebo Plumlov?Kde je to lepsi?Mate nejake zkusenosti?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kde je to lepší nevím. Plumlov je klid, lesy, voda, příroda... Vranov je, jak bych to napsal, jaksi rušnější.

Protože mám Plumlov, co by zručnější čeledín vidlemi dohodil, vím, že je tam každoročně obrovský problém s čistotou vody. Jinak bych řekla, že nic moc. Je fakt, že to tam mám dost nachozené, takže mi to připadá běžné a ničím výjimečné.

tomh*
hodnocení

0x

Vranov mám za rohem a nic moc. Tam bych na dovču nejel..co moře? :)

hodnocení

0x

:) Plumlov mám za rohem a na dovču bych tam nejela... Kromě toho se má letos po sezóně přehrada vypouštět, takže si nedělám iluze, že by se někdo z provozovatelů přetrhl udělat něco pro turisty. Byla jsem na Lipně a úžasné, na Slapech a taky úžasné...

ondrasek*
hodnocení

0x

Nejlepší je Jedovnice a obrovský rybník Olšovec... včera tam zakázali koupání kvůli čistotě vody :) . Jezdili jsme tam 20let s kánoistama na soustředění a vím že jsou tam i pěkné lesy.

ondrasek*

třeba v roce 97 to bylo super ... u nas v Přerově byly domy zatopene 2-3m ale v Jedovnici to stouplo jenom o metr:)

hodnocení

0x

Na Plumlově právě vyhlásili zákaz koupání *stop* podle očekávání *bzum*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]