Protože mám Plumlov, co by zručnější čeledín vidlemi dohodil, vím, že je tam každoročně obrovský problém s čistotou vody. Jinak bych řekla, že nic moc. Je fakt, že to tam mám dost nachozené, takže mi to připadá běžné a ničím výjimečné.
Plumlov mám za rohem a na dovču bych tam nejela... Kromě toho se má letos po sezóně přehrada vypouštět, takže si nedělám iluze, že by se někdo z provozovatelů přetrhl udělat něco pro turisty. Byla jsem na Lipně a úžasné, na Slapech a taky úžasné...
Nejlepší je Jedovnice a obrovský rybník Olšovec... včera tam zakázali koupání kvůli čistotě vody . Jezdili jsme tam 20let s kánoistama na soustředění a vím že jsou tam i pěkné lesy.
ondrasek*
třeba v roce 97 to bylo super ... u nas v Přerově byly domy zatopene 2-3m ale v Jedovnici to stouplo jenom o metr
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.