Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jizvy na ruce?

Od: jackskate* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, je mi 14 a mám 2 jizvy na ruce? myslíte že mi zmisí nebo je budu mít už nadoživotí?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Jizvy staré 66 let vidím dodnes. Další pár let staré už musím hledat.
Záleží na tom, jak byla rána hluboká, široká a jak ne/sešitá a ošetřovaná.

lidus*
hodnocení

0x

Je mi víc než 50 a jizvu na bradě mám viditelnou od MŠ, jizvu po slepáku od 6 třídy, jizvy po úrazu od r. 2003, ta letošní ještě potvůrka i bolí. Já myslím, že zjizvená už zemřu, vy pokud vám to vadí můžete zkusit nějakou estetickou chirurgii nebo dar přítele Lasera (ten pomůže ale ne zas tak moc). Mám kamaráda kterému v dětsví prokousl malý, krásný pejsek tvář, už si ho jinak než z jizvou neumím představit a dokonce na to lovil za mlada holky, to víte zrovna byla v módě Angelika. Nezoufejte, buťe rád, že máte dvě zdravé ruce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]