Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co říkají Hradečáci

Od: hotel odpovědí: 8 změna:

Co říkají tomu, že jim chtějí bourat Černigov

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

0x

Sice nejsem hradečák, ale v HK jsem často. No, jestli ho zbourají, tak bude zase o nějakou vzpomínku méně. Za dob mého mládí (*smich*), byla návštěva Černigova NĚCO... Takže mě k němu poutají krásné nostalgické vzpomínky.

hotel
hodnocení

Sice prý již mají nějaký projekt, ale nic bych za to nedal, že tam zas bude nějaký nový Supermarket. V plížíl se i do nového komplexu autobusového nádraží

hodnocení

0x
Jindřichohradečáci neříkají nic, je jim to tak nějak jedno..
hotel
hodnocení

Ti chytřejší vědí, že tam žádný Černigov nemají, tak jsou způsobně zticha

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, jsem proti bourání všeobecně (pokud je to stavba hodnotná a v dobrém stavu). A zvláště, když je to jen touha a záměr developerů o postavení nějaké "skleněné kostky" na tom místě. Takto mizí stavby, které už nikdo nepostaví - nádraží Těšnov, dům na Václavském náměstí (pokud to projde), také starý Žižkov v Praze zmizel nebo celá řada parků ve městech. Jak je někde prostor, tak "šup" tam s tou "kostkou" a betonovat. A ten hotel v HK je prý slušná architektura. Zdravím!

hodnocení

0x

Jako souseda z Pardubic mne to nechává klidným, páč rozhodnout musí odborníci.

doplněno 23.04.15 17:29:

Odborník je ten, co něco umí, zná, něco již vykonal, přestože někteří mu to nevěří a třeba i z neznalosti ho pomlouvají.

hotel
hodnocení

Co to je "odborník". To je ten který má nejvíc známostí a kterému to nejvíc sype?

doplněno 23.04.15 15:32:

On i ten "Chrchel" nebo-li pražská knihovna to prý neměl vyhrát. Naštěstí pro jiné se nakonec nestavěl.

hodnocení

0x

Je to nepříjemné, nebyla to ošklivá stavba. A na výhodném místě, kousek od vlakového i autobusového nádraží. Také jsem tam několikrát poseděla s přáteli - srazy táborového personálu.

Ale jak se říká: Bližší košile, než kabát. Proto by mi daleko víc vadilo, kdyby chtěli Pardubákům zbourat Kunětickou horu. Raději pšššttt, než to doopravdy nějakou pomazanou hlavu napadne. Dneska je možné takřka všechno a za peníze? Úplně všechno! :-D Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]