Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat přišla nám výměnou karta od skylink/ máme zaplacen balíček/, ale jak to mám udělat pokud mají děti v pokoji televizi? A má se zaplatit ještě servisní polatek ,nevím zda za obě televize a od kdy? Bohužel nic jiného než satelit u nás nehraje mám nějaké jiné možnosti např přejít k jiné společnosti...?
Pokud kartu "výměna" zaregistrujete přes Internet do 31.8.2012, tak jste osvobozeni od tzv. servisního poplatku na 24 měsíců. Dětem musíte dát do pokojíčku druhý sat. přijímač a dostanete do něj 2. kartu zdarma.
No druhá karta úplně zdarma není. Je za měsíční poplatek 80kč resp. 880,- za rok. Ale za to na ní máte ty samé programy jako na té první kartě. Včetně případných zaplacených balíčků. To se myslím vyplatí.
Více zde skylink.cz/...
Třeba tady i jinde
přičtěte si poštovné a za 600 ji má každý prodejce a za 600 ji pošle i Skylink bez poštovného
Ještě bych se chtěla zeptat co se dá poradit .../vidím ,že se lidi na firmu skylink docela bouří.../já jakožto momentálně jejich zákazník mohu přejít k jiné společnosti?Jakou má firma konkurenci (jelikož servisní poplatek se mi také nelíbí), některým nic jiného nezbýva pokud jsou v údolí mít satelit...jako mě...
Připadá mi,že už mají takhle lidi v hrsti/ v pasti/ a budeme jen a jen platit víc a víc...až snad nebudem mít nic...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.