Nejste přihlášen/a.
Každého tátu zahřeje u srdíčka osobně vytvořený dárek.Byť ne tak dokonalý jako z obchodu,ale daný z lásky a snaha se cenní.Neber vše cestou peněz.
Dám Ti příklad.Víc bych si vážil ručně ušitého polštářku nebo pytlíčku na něco od dcerky co vím že to moc neumí a přesto se snaží mi udělat radost,než koupený v krámě kde to dělá stroj nebo china.Ručně vytvořený dárek,je mnohem víc.Ve v něm ta láska s kterou ho pro toho dotyčného děláš.
Bohužel těžko se radí když neznáme ani tebe ani svého otce.
Co má rád? Pokud pivo koupil bych nějaký krígl na pivo. Nebo polštářek ve tvaru piva.
Auta? Nějaký přívěšek na zrcátko. Nebo znak jeho oblíbeného auta.
Pokud slečně není 18, pivo jí neprodají )
Já taťkovi kupuji většinou nějakou kosmetiku nebo knížky o tom, co ho zajímá ) Teď k narozeninám jsem se složila s mamkou a koupila mu zážitkový certifikát na seskok padákem ... Byl z toho nadšený a zížitek byl zařízený vážně parádně ..
(Kdyžtak mrni na stránky Allegrie, mají tam i levnější zážitky ..
)
Teď mě napadá - k Vánocům jsem taťkovi kupovala saténové boxerky na spaní s vtipnými motivy ... ;D Bylo to docela vtipné a levné ;D Nebo ještě k tomu pivu - V drogérkách seženeš pivní šampon .. ;D Stojí kolem 100kč a také to není špatný dárek ..
Levný, pěkný i užitečný dárek pro každého tatínka by mohl být držák na brýle do auta. Mně se to osvědčilo a podarovala jsem jej všem řidičům v rodině . Koupila jsem ho v maniashop.cz.
Zkus stránky www.najduse.cz je to vyhledávač dárků, kde si podle obdarované osoby a jejich zájmů snadno vyberete vhodný dárek. Jde to úplně samo.
Co třeba skleničku nebo půllitr s vyrytým obrázkem? fler.cz/...
My dávaly s mámou tátovi půllitr s vybroušeným kolem, protože je vášnivý cyklista, a rád z něho pije
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.