Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úsměv učitele

Od: nikitta odpovědí: 8 změna:
Dnes jsem byla na přijímacím řízeni a byl tam učitel co vysvetloval jak to bude probíhat. Kdyz nám to vysvetloval koukala jsem se mu do očí a z cireho zoufalství jsem se usmála. On se na mě taky usmál pak pokračoval. A kdyz mel odcházet popřál nám hodně štěstí podival se na mě a usmál se (do té doby se na mě nedíval) co to znamená?
doplněno 23.04.15 09:29: Omlouvá se název ma být úsměv učitele.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, patrně to znamená, že jeden se usmál a druhý na to reagoval také úsměvem.

Co by to mělo znamenat podle Vás? Zdravím!

buss
hodnocení

0x

A co byste si od toho slibovala? Já se na pěkné ženské také usmívám, dívám do očí a nic po nich nechci. Budete psát i na jiné grimasy? Mohla jste ho pozvat na něco, pokud sama máte zájem.

lidus*
hodnocení

0x

Co by to mělo znamenat jiného, než že je krásný den a ten člověk má dobrou náladu.

iz*
hodnocení

0x

Myslím, že úsměv byl určen všem, podle mne měl všechny povzbudit.

Doufám, že tě úsměv učitele nerozhodil natolik, abys pokazila přijímačky,

v úvodním odstavci jsi napsala 10 chyb, v doplnění další 3 ...

hodnocení

0x
Když se na někoho usmějete, většina lidí na to taky reaguje úsměvem. Je to prostě přirozená reakce.
Čím více se budete usmívat na lidi, ti vice se oni budou usmívat na vás.

hodnocení

0x

Znamená to, že učitel je příjemný člověk. Bylo mu veselo, přijímal nové žákyně a pokud jste vy, holky, byly šikovné, věděl, že budete přijaty a on bude mít zase nějaký čas práci. Večer má jít s manželkou do divadla, dítě včera přineslo jedničku z matiky, k obědu si dá řízek. To vše jsou důvody k úsměvu.

Proč hned pitvat každý úsměv? Kdybych přemýšlela, kdy se na mě usmál doktor, učitel, číšník, průvodčí apod., měla bych hlavu jako buben.

Nemyslel tím nic a nedělejte si z toho těžkou hlavu. Pořád lepší, než kdyby se mračil, nebo Vám lál. Jaga.

culdabulda1*
hodnocení

0x

- no já být učitelkou, tak bych se na Vás (i jako ženská) taky usmála, reagovala bych tím na Váš úsměv, který bych považovala za výraz sympatií (usmála jste se jako první), myslím, že mračit se na Vás, anebo si Vás nevšimnout, by v tomto případě ani nebylo na místě. Jaký podtext byste v tom chtěla hledat?

doplněno 23.04.15 15:34:

- ale - pokud máte v úmyslu ho svádět - tak jste začala dobře !

mohajkova*
hodnocení

0x

nic ne znamená :) on se vám jenom usmál

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]