Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se oblékat, aby mi to slušelo?

Od: dinkyjane* odpovědí: 5 změna:

Ahoj,

Potřebuju poradit jaké barvy nosit, aby mi slušely. Mám ráda sytě modrou, bílou, černou, šedou, zelenou i hnědou, ale to neznamená, že mi sluší.. Ještě lepší by bylo, které kousky oblečení přesně. Třeba kdyby jste byl někdo tak hodný a hodil mi sem nějaký obrázek pár kusů oblečení, které jdou k sobě. Postavu mám spíš sportovní (83-69-93). Potřebuji tedy také poradit jaké oblečení v jakém střihu nosit.

Díky =)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kesse*
hodnocení

0x

Ahoj , můžu tykat? :)

Vzhledem k tomu, že nevím, jaký barevný typ jsi, je strašně těžké něco poradit. Pokud bys uveřejnila foto, bylo by to mnohem mnohem jednodušíí ;))

Můžu ti poradit stránky Módního pekla (www.modnipeklo.cz) - to by ti mohlo trochu pomoci .. ;)

askmenow*
hodnocení

0x

Máš hezkou postavu. Nemusíš se moc omezovat.

A nenech si radit, co nosit... buduj si svůj styl :) Nejdůležitější stejně vždycky je cítit se dobře. Sebevědomí pak z člověka tak září, že nikdo nezkoumá, jestli je to nejideálnější styl.

Jinak zkus pro inspiraci mrknout třeba na www.modnipeklo.cz, je tam i hodně diskuzí o módě.

Ale vážně si s tím nelam hlavu Máš hezkou postavu, můžeš nosit cokoli, nezdá se, že bys potřebovala něco vyloženě maskovat... Takže sttřihy si vybírej podle příleitosti (jiné do školy, do práce, jiné na rande...) a podle toho, co se ti líbí a co je pohodlné.

doplněno 13.08.12 20:20:

Jéje, pomalu píšu - napsala jsem skoro tot´ž, co kesse, nezávisle na ní :D

ron*
hodnocení

0x

Oblékejte si oblečení, ve kterém se dobře cítíte. Není třeba řídit se jen módními trendy . Když se budete cítit dobře, budete spokojená a bude Vám to také slušet.:)

bena*

ron, nemůžu než souhlasit. Nejlepší je takové oblečení, ve kterém se cítím nejlépe a které se mi prostě líbí. A pokud se v něm cítíte dobře, bude Vám určitě slušet.Nemusíme být všichni jak ovce a řídit, se tím, co se líbí dané celebritě nebo dané módní návrhářce.

hodnocení

0x

Máš pěknou postavu a nosit můžeš všechno, co se Ti líbí. Barvy: záleží na tom, jestli jsi jemná modrooká blondýnka, či tmavovláska s výraznýma hnědýma očima. Někdy ale méně znamená více, takže ne kdejaký praštěný módní úlet, protože ho v televizi měla ta a ta modelka. Prostě upravená, pěkná, čistá. Důležité jsou vyčištěné boty. Viděla jsem už několik děvčat, od kolen nahoru jako ze žurnálu a boty? Jako by prošly polem. *bzum*

Líbí se mi mladá děvčata pěkně upravená. Nesnáším jen jedno. Když má slečna 75, 85 či ještě víc kilo, oblékne si nízké bokovky a kratinké tričko. Pak se ty kupy sádla přelévají, utíkají z gatí a vypadá to otřesně. Pokaždé si vzpomenu na zabíjačku, když vidím ty bochníky. Ale to Tobě nehrozí. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]