Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nakupováni v Mobelixu vaše zkušenosti

Od: mija* odpovědí: 2 změna:

Dnes jsem jela do Mobelixu nakoupit ve slevě na tu jejich slevovou knížečků co dávaji zákazníkům nějake věci do domácností,sleva má platit od dnešního dne ale už nic z toho co jsem chtěla nebylo na prodejně.A tak mi prodavač nabidl že mi zboží objedná a do dvou týdnu mi pošlou sms a zboží si vyzvednu.A tak mám dotaz zda nemáte vlastní zkušenost jestli Mobelix toto dodání zboží dodržuje v termínu jak je napsane v kupní smlouvě(cenu zboží jsem už uhradila) nebo se stáva že ten termín dodání nesplni.Díky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mobilemob*
hodnocení

0x

Dobrý den, mám přesně stejnou zkušenost, jakou popisujete. Žádné uvedené zboží v knížce zrovna nebylo dostupné, tak jsme přistoupili na to objednání. Po třech týdnech jsem do prodejny sama musela zavolat, protože jsem žádnou SMS nedostala. Oznámili mi, že zboží už není dostupné nikde. Byla jsem pěkně naštvaná, protože jsem považovala jako jejich povinnost, oznámit nám to... Od té doby už v Mobelixu nenakupuju vůbec. ;)

lilil
hodnocení

0x

V Mobelixu také nekupuji. Žádné zboží nevezmou ani v krátké době zpět a hlavně neradi vrací peníze.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]