Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dneska jsme s přáteli neočekávaně pili, a zvrtlo se to, ale jen pivo. akorát cítím, že mě už ted bolí hlava, a zítra mám jít do práce. Potřebuju do večera nějakou rychlou záchranu, co mě vzpruží. Že bych zítra mohla vstát a fungovat. Omlouvám se, clovek nemá pít, ale nějak se to zvrtlo. A proto prosím o tipy a rady. Děkuji Vám předem za odpovědi, jestli se to někomu stalo. Hezký den.
Já za svých mladých let používal tento postup:
-hned po návratu z akce vypít alespoň půl litru vody, přípdně přes "spaní" při návštěvě WC opět co nejvíc vody (proti bolehlavu)
-těžká manuální práce. Vozit kolečka s hlínou, rýt zahrádku, přehazovat balíky,... prostě dle možností fyzicky tvrdě máknout
Optimální je pít pravidelně, to Vám to pak ani nepřijde (ha ha ha). Jinak - studená sprcha, silný vývar, hodně cukru - játra jsou zatížena a na obnovu potřebují cukr. Takže bych nepohrdnul ani třeba Coca colou - spousta cukru a ještě kofein. Pokud pálí žáha, tak nějaký alkalický neutralizátor. Jedlá soda, gastrogel, nakonec i prášek do pečiva zabírá (jedlá soda).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.