Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nejrychleji vystřízlívet, a co vám pomáhá

Od: tina125 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

dneska jsme s přáteli neočekávaně pili, a zvrtlo se to, ale jen pivo. akorát cítím, že mě už ted bolí hlava, a zítra mám jít do práce. Potřebuju do večera nějakou rychlou záchranu, co mě vzpruží. Že bych zítra mohla vstát a fungovat. Omlouvám se, clovek nemá pít, ale nějak se to zvrtlo. A proto prosím o tipy a rady. Děkuji Vám předem za odpovědi, jestli se to někomu stalo. Hezký den.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

au1
hodnocení

0x

píšete celkem obstojně a bez chyb, takže to asi zas tak zlý s tím opitím nebude :) k dotazu, mně pomáhá vypít 2 litry kofoly po ránu, a za hoďku dvě jsem fit. Kór jestli jste pili dnes a do práce jdete až zejtra ráno, to nebude žádná tragédie.

hodnocení

0x

Já za svých mladých let používal tento postup:

-hned po návratu z akce vypít alespoň půl litru vody, přípdně přes "spaní" při návštěvě WC opět co nejvíc vody (proti bolehlavu)

-těžká manuální práce. Vozit kolečka s hlínou, rýt zahrádku, přehazovat balíky,... prostě dle možností fyzicky tvrdě máknout

hodnocení

0x
Píšete hezky ještě ;) když přijdu domů, piju hodně vody a dám si jeden brufen, pak piju vždy, když se v noci probudím. Když je to hodně zlý, tak klidně třeba ve tři ráno si dám ještě jeden brufen-to ale z lékařského hlediska není vůbec dobrý, ale mě to pomůže, když jde o fakt velký exces:-D a jinak rozpustím ráno po probuzení Samaritán-k dostání v lékárně, doplní všechno, co potřebujete. Klidně si dám jeden i večer před spaním ještě, ale to bez toho brufenu. A pak ráno vypít hodně coca coly vychlazené. A je mi fajn;) ale nebojte, zítra vám určitě nebude tak moc zle:)

hodnocení

0x

O půl druhé, se správným písemným projevem se děsíte toho, co bude zítra? Neblázněte! Už večer budete jako rybička, beze stopy opilosti. ;) Do zítřejšího rána je hoooodně daleko. Tělo se s pivkem srovná bez zvláštních opatření. :-D

mp*
hodnocení

0x

Optimální je pít pravidelně, to Vám to pak ani nepřijde (ha ha ha). Jinak - studená sprcha, silný vývar, hodně cukru - játra jsou zatížena a na obnovu potřebují cukr. Takže bych nepohrdnul ani třeba Coca colou - spousta cukru a ještě kofein. Pokud pálí žáha, tak nějaký alkalický neutralizátor. Jedlá soda, gastrogel, nakonec i prášek do pečiva zabírá (jedlá soda).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak vystřízlivět

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]