Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co dělat o prázdninách?

Od: filipnovak odpovědí: 21 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, co vše se dá o prázdninách dělat kromě učení. Ale berte v úvahu, že je mi 17.

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

v 17 balit holky

hahanaj*
hodnocení

0x

jít na výlet, koupat se , vyjet si na kole, fotografovat, navštívit nějaký zámek či hrad v okolí, jentak se brouzdat přírodou je úžasné... hlavně nesedět doma a učit se

hodnocení

0x

Jít na brigádu.

doplněno 06.07.15 16:25:

Hahanaj, to samozřejmě ano, jen to bylo to první, co mne napadlo, když se ptal na dotaz "co dělat v 17 o prázdninách" :)

hahanaj*

na tu by ovšem musel myslet už dávno*smich*

majsterjoe*
hodnocení

0x
Hlavně dělat něco, na co budeš v pozdějším věku ještě rád vzpomínat. Ja co chodím do práce už jen vzpomínám na ranní klid kdy všichni byli v práci a ja mohl lozit po stromech, jezdit na výlety, grilovat, koupat se, chodit do přírody blbnout s kamarády a pak i kamarádky.
filipnovak
hodnocení

Ale problém je, že já nesmím chodit ven.

hahanaj*

To je smutné, že nemůžeš ven - jsi nemocen?Tak se snad brzo uzdravíš a užiješ si prázdniny pořádně se vším všudy

mohajkova*
hodnocení

0x

číst knižku, poslouchát chudbu, studovát nejaký jázyk, nejaký exotický, uvářít něco, když nesmíš ven :(

iz*
hodnocení

0x

Filipe, Vy nevíte, co Vás zajímá, tak se budete věnovat našim koníčkům?

Na tom byste si mohl založit i živnost → před lety jsem slyšela o člověku,

který za jiné četl noviny, na něž neměli čas.

Třeby by to fungovalo i se zájmy/koníčky...

pohanka*
hodnocení

0x

Pozvat postupně své kamarády - kamarádky, známé. Připravit pohoštění, povídat si, hrát různé hry.

filipnovak
hodnocení

Takhle se to má: Nejsem nemocen, ale nesmím ven. Zároveň nesmím pozvat nikoho ke mě.

krkr
Ahoj, proč nesmíš ven?
filipnovak
hodnocení

Rodiče mi to zakázali, oni měli taky takovou výchovu.

hahanaj*

divná výchova- neznamená když to tak měli oni, že to tak budeš mít ty - docela tě lituji*cert*

junkers*
hodnocení

0x

Studovat Bibli.

hodnocení

0x

Já již od asi 13 chodil na brigády-od brigády v obchodech přes sbírání ovoce až po třeba skládání balíků slámy v místním JZD a také na stavbách v rámci podniku kde jsem se učil.

Samozřejmě -zabava byla-vídal jsem téměř všechny filmy v amfiku (letní kino)na tancovačky či nedělní čaje, dále jsem se a nejen o prázdninách scházelive "skale"kde jsme měli hřiště a hráli nohejbal atd.

PS zaracha jsem občas také měl ale ne víc než 14 dnů,navíc povinnosti doma jsem měl taky ale i zaracha jsem využíval-tenrkát jsem (když bylo deštivo) seděl celé dny u psacího stolu,na něm podložku a stavěl kity(plast.mnodely letadel)...

hodnocení

0x

Otázka byla špatně položená. To, že nesmíš ven, jsi měl uvést už hned na začátku. To bychom Ti nemohli pak radit koupání, jízdu na kole, přírodu a holky! :-D To doma nenajdeš!

Asi jsi nám nenapsal vše podle pravdy. Neznám rodiče, kteří by si 17 kluka sušili doma pod skleněnou vitrínou a nepustili ho z bytu. Asi jsi, hochu, něco vyváděl a rodiče Ti teď nevěří. Čemuž se ani nedivím, oni 17 letí kluci mívají občas podivné nápady.

Už je na to pozdě, ale měl sis zařídit brigádu. Tam by Tě rodiče:

1/ pustit museli

2/ vydělal by sis nějaké peníze

3/ a přesvědčil bys rodiče, že to třeba s Tebou není tak špatné, jak oni si myslí.

Teď si to prostě odtrpět. Co uklidit celý byt, zkusit vymalovat...? Třeba by to rodiče obměkčilo. I když makat v těchto vedrech je hrozná práce. Já uvařím, uklidím a následně sebou praštím, jako krokodýl. *smich* Jaga.

A pokud jsi snad zmastil vysvědčení, neradila bych Ti se hned učit. Protože do nového školního roku bys zase všechno zapomněl a byla by to zbytečná práce. Učit se začni zhruba od 15. srpna, pokud tomu opravdu něco dáš, uvidíš, že to v hlavě zůstane.

filipnovak
hodnocení

1. Nedělám reparát ani nic podobného, prostě se učím na další rok. 2. Rodičům jsem nic neudělal, už od mala nesmím ven, prý je to zbytečné a nebezpečné.

zztop*

ha ha. Spíš se jen nudíš a tak si vymýšlíš

filipnovak
hodnocení

Lhát se nemá, mluvím pravdu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]