Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, co vše se dá o prázdninách dělat kromě učení. Ale berte v úvahu, že je mi 17.
Já již od asi 13 chodil na brigády-od brigády v obchodech přes sbírání ovoce až po třeba skládání balíků slámy v místním JZD a také na stavbách v rámci podniku kde jsem se učil.
Samozřejmě -zabava byla-vídal jsem téměř všechny filmy v amfiku (letní kino)na tancovačky či nedělní čaje, dále jsem se a nejen o prázdninách scházelive "skale"kde jsme měli hřiště a hráli nohejbal atd.
PS zaracha jsem občas také měl ale ne víc než 14 dnů,navíc povinnosti doma jsem měl taky ale i zaracha jsem využíval-tenrkát jsem (když bylo deštivo) seděl celé dny u psacího stolu,na něm podložku a stavěl kity(plast.mnodely letadel)...
Otázka byla špatně položená. To, že nesmíš ven, jsi měl uvést už hned na začátku. To bychom Ti nemohli pak radit koupání, jízdu na kole, přírodu a holky! To doma nenajdeš!
Asi jsi nám nenapsal vše podle pravdy. Neznám rodiče, kteří by si 17 kluka sušili doma pod skleněnou vitrínou a nepustili ho z bytu. Asi jsi, hochu, něco vyváděl a rodiče Ti teď nevěří. Čemuž se ani nedivím, oni 17 letí kluci mívají občas podivné nápady.
Už je na to pozdě, ale měl sis zařídit brigádu. Tam by Tě rodiče:
1/ pustit museli
2/ vydělal by sis nějaké peníze
3/ a přesvědčil bys rodiče, že to třeba s Tebou není tak špatné, jak oni si myslí.
Teď si to prostě odtrpět. Co uklidit celý byt, zkusit vymalovat...? Třeba by to rodiče obměkčilo. I když makat v těchto vedrech je hrozná práce. Já uvařím, uklidím a následně sebou praštím, jako krokodýl. Jaga.
A pokud jsi snad zmastil vysvědčení, neradila bych Ti se hned učit. Protože do nového školního roku bys zase všechno zapomněl a byla by to zbytečná práce. Učit se začni zhruba od 15. srpna, pokud tomu opravdu něco dáš, uvidíš, že to v hlavě zůstane.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.