Nejste přihlášen/a.
Budu si kupovat Babettu 207 zatím nně je sice 16 a jelikož v rámci studija dostanu řidičák na auto za 700kč. tak si papíry na babettu dělat teda rozhodně nebudu jen mně ale zajímá proč musím mít papíry na něco co má 45,5 ccm a maximální rychlost 40kmh. dneska se už jezdí rychleji na jízdních kolech sám na Favoritovi jezdím za přiznivého počasí tak 50 kmh. a ty babetty normálně předjíždím . fakt by mně to zajímalo? dokonce ve své kapotované podomácku dělané tříkolce z kola jsem jel 65 kmh. , Muj názor je že Řidčák na babettu je zbytečný jak nevím co
Plně Vám rozumím. Sám mám doma také jeden exemplář 16 letého mladého muže, který nechápe, proč je třeba dodržovat určitá elementární pravidla a snaží se vše okecávat.
Prostě řečeno - je zcela fuk, jestli na Favoritovi jedete 40, nebo třeba 80. Pořád je to jízdní kolo. Babeta je v kategorii vozidel, na něž se vztahuje povinnost mít řidičský průkaz pro její řízení.
Ono nejde jen o to, kolik ,,to´´ jede, ale také o to, aby ten, co sedí za řídítky byl proškolen a přezkoušen z pravidel silničního provozu. A to nejen pro jeho bezpečnost, ale i pro bezpečnost nás ostatních, co se pohybujeme také na silnicích.
na tak v tom případě už je třeba řidičák na kolo?
doplněno 21.04.15 23:44:tam taky mužu ohrozit taky znám případ co borec srazil na libertě tři lidi z toho dva zemřely protože padly na spánek
doplněno 21.04.15 23:46:a jdemě taky o to že jsou tady ty zákony strašně divný co se týše mopedu (a to není jen muj názor) třeba na moped velosolex řidičák bejt nemusí a v podstatě je to totéž jak babeta akorát z náhonem předního kola - nebo stadion taky motokolo - na ten snad papíry nepotřebuju a jestli jo tak to je v prdeli kam to de
Zklamu Vás - i na Stadion potřebujet řidičák. Pokud Vás to zajímá, tady máte výpis toho, co musí kolo s pomocným motorem splňovat, abyste na něm mohl jezdit bez ŘP
Právě proto abys jako uživatel cesty ses nechoval jako debil. Musíš absolvovat minimum pravidel pro společné jednání a pravidla tomu nutné, proto jsou dopravní značky, pomalované cesty, semafory a pravidla které ti pomohou se dostat z místa A do místa B bez toho, že ohrozíš sebe či někoho jiného, je šumák čím pojedeš, nebo v čem
Totak -možná to je paskvil ,ale je to v rámcí unifikace v rámci unie ,či jak to nazvat. A tady nejde o to zda je to x nebo y kubíků,tady jde jen a pouze o naše peníze-v 15 letech za ŘP na babču cca 2000? nevím kolik jen tipuji,pak v 16 další moto,v další moto,v 21další moto,k tomu ještě v 18 auto a případně nákladák... a když na to přijde tak kolikrát se platí,a to je již pěkná sumička co z každého takového člověka stát dostane!
Tazatel-babetta nemá 45,5ccm ale nýbrž 49,9 nebo 49,7ccm! to jen tak mimo soutěž.Jinak klidně si kup a jezdi třeba moto s 1300ccm nebo na staré jawce 50 ... vždyť na řidičák taky nejezdí ale na benzín!ale pak se nediv za pokuty!
babbeta 207 nebo 228 má obsah motoru 45,5 ještě jsem se díval na sousedovu babettu na motoru a na štítku je to psané
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.