Nejste přihlášen/a.
Ahoj, jakou gramáž maji trička od větnamců? A jakou by měli mít správnou gramáž kvalitní trička. Na aliexpres sem si koupil tričko s tak malou gramáží že je přes něj vidět . Chtěl bych jednobarevné bez žádných teplých nápisů nebo obrázků. Stačí 130g/m2? Popř. znáte eshop kde se dá kvalitní tričko koupit?
130g na m2 je pro me malo a je lepsi 150g na m2 a nebo i vic. U vetnamcu nakupuju leda zavitky, nudle a nebo jidlo. Oblecni a nebo dokonce boty tam snad uz nikdo nekupuje ne? Vyhozeny penize a vychazi to nejdraz! Pokud triko bez potisku a neznackove presto kvalitni tak najit firmu ktera prodava pracovni obleceni. Pracovniodevybrno . Cz a mas tam i grmaz. Nejde mi hodit odkaz.
To je zajimave, oblečení od nich nekupujete v domění, že je nekvalitní, ale jídlo si u nich koupíte?
Pro tazatele: obyčejná trička kupuju za cca 60-90,-Kč v prodejně pracovních potřeb, narozdíl od triček ze značkových polských obchodů(, které se u nás tak rozmohly) se dají prát a nesmrsknou se (jsou dělané pro práci), jsou fakt kvalitní a hlavně na sebe člověk neupozorňuje těmi teplými nápisy, které se v létě akorát tak lepí na tělo.
Mám ráda trička značky Adler. Několikrát jsem se s nimi setkala jako s reklamními nebo např. s potiskem z různých soutěží. Materiál velice příjemný, ceny také, na internetu uvádí gramáž 160g/m2.
doplněno 07.05.15 21:23:Pak jsem se ještě setkala s jinou značkou, od které mám dětské tričko - nevím, jestli náhodou nedělá jen dětské. Já jsem prcek, dětská 160 je mi tak akorát ale materiál opravdu stojí za to. Jestli je ten Adler gramáž 160, tak to moje žluté dětské musí mít min. 200. Jen jej teď nemůžu najít, asi jej mám v domě u rodičů :-/ tak pokud si vzpomenu, napíšu, až se tam dostanu. Také stálo jen něco kolem stovky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.