Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přenosný internet do notebooku

Od: janamm* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, zda nemáte typ na levný přenosný internet do notebooku? Budu ho použivat v praze takže o signál se nebojím, spíše o to aby to nestálo majlant..:) Děkuju za rady.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Záleží jaký chcete mít limit na stahování dat. Od toho se odvíjí cena.

Koukněte co nabízí O2.

o2.cz/...

janamm*
hodnocení

stahovaní ani nechci, spíše abych si mohla pustit FB, icq, občas kouknout na mail a na nějaké video a tím ta hasne pro mě..:)

nejde o stahování jaké vy myslíte, jedná se o FUP limit...tím že internet máte puštěný stahujete data a tím se vám plní FUP limit, který když přsáhnete dojde ke zpomalení rychlosti. Jak píše už kolega níže :)

hodnocení

0x

CO se týče netu doporučím O2 či TM po zkušenostech kolegů Vodafone určitě ne...

Tohle je základ... o2.cz/...

Ve výsledku lze skončit s platbou 160czk měsíčně nicméně FUP je 150 MB pote je internet zpomalen na nepoužitelnou rychlost...

Co je to FUP cs.wikipedia.org/...

Velký pomocník pro uchování rychlosti je Prohlížeč opera se zapnutou funkcí turbo kdy se veškerá data komprimují na servrech opery a je tu redukce kolem 80% ...

Je tu ještě možnost nekupovat žádný modem ale prostě si zapnout v mobilu doplnkovou službu net v mobilu a připojit jej k pc jako modem což je věc kterou dnes umí mobily od cca 1500,- czk ... je to levnější ale zase je přístroj částečně omezen a velmi silně vybéjen pokud jej ntb nenapájí...

bena*
hodnocení

0x

Já doporučím U:fona, ikdyž na něj spousta lidí nadává, ale já s ním mám dobré zkušenosti, mám u nich telefon a internet jsem měl, když jsme jeli na dovolenou na Vysočinu. I v tom zapadákově, kde jsme byli, internet šel celkem rychle.

U:fon má výbornou věc - 3G internet na kredit. Je to bez smlouvy a bez jakéhokoliv paušálu. A FUP 1GB na den, to Vám nikdo jinej nenabídne.

Více zde: ufon.cz/...

A jak psal hangar, Opera se zapnutým Opera Turbo opravdu dokáže ušetřit dost dat. Ale pokud si zvolíte U:fona, tak 1GB na den, to se vlastně nemusíte omezovat, pokud teda nehodláte nějak kór moc stahovat. Ono ta rychlost toho internetu je taky různá, přes den to bylo pomalejší, protože tam bylo víc lidí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]