Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na lednici Calex aby začla chladit?

Od: mija* odpovědí: 3 změna:

Na chatě byla vypnuta starší lednice asi 6měsicu,ted když jsem ji chtěla zapnout jen vrní a nenaskoči.Matně si vzpominám že rodiče před mnoha lety vždy když Calexu odmrazili a nechtěla naskočit tak ji převrtili na bok a chvili tak nechali a pak naskočila...myslite že to pomůže,nezkoušeli jste to někdo?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já bych to zkusil; j epotřeba dostat do oběhu chladicí médium. Nebo bych jí zkusil nakopat kompresor, ale to převrácení na bok mi přijde nadějnější.

majsterjoe*
hodnocení

0x

6 mesicu stara? Voljete servis. Obratite-li lednicku v zaruce na bok, o zaruku prijdete.

Na zarucni opravu rada neexistuje. Nechapu co vrni a nenaskoci. TO neni pracka. Vrni kompresor, nebo se snazi naskocit a mezitim cvaka?

bena*
hodnocení

0x

Já myslím, že by se ta lednice měla otočit celá... a nezapomeńte ledničku pak tak 2-3 hodinky nechat ještě vypojenou, aby se usadil freon.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]