Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
chtěla bych koupit své mámě k narozkám prázdnou kroniku na malování. Našla jsem jichh spoustu, ale skoro všude je na obalu napsáno KRONIKA. Taky jsem našla jednu stránku, kde je chlapík vyrábí ručně, můžu se zvolit počet stran, jak bude vypadat, zda tam bude nápis, nebo ne, jestli bude z kůže či bez, a taky jestli bude mít ochranný obal. Chtěla bych pro ní to všechno, ale stojí to nějaký větčí peníz a ten já nemám. Proto se ptám, nezná někdo nějakou stránku/ obhod, kde by se dala zakoupit nějaká hezká kronika levně? Díky
Já nevím, jestli papír v kronice je vhodný na malování. Možná tak pro kresbu tužkou, nebo perem. Je potřeba upřesnit, zda jde o malování, nebo kreslení. Pastelky, nebo akvarelové tužky a pastelky už budou horší. O klasickém akvarelu nemluvě. Nebyl by lepší nějaký větší kroužkově vázaný skicák?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.