Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyfouknout gymnasticky mic?

Od: smazicneolejovy odpovědí: 11 změna:

Mam tu uz par let míč Gymnic Plus - nevím, jak ho vyfouknout. Ani nafouknout neumím. Nějaká pumpička tu je, ale tou to nejde ani nahustit. Překáží mi a rád bych ho schoval do skříně. Díky za návod!

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Pokud se hustí jehlou, lze jehlou i vypustit - v nouzi jakoukoli ´tyčinkou´ s tupým koncem - jehlice na pletení, pevná špejle (aby nedošlo k zalomení)...

Z otvoru pro nafukování vyjmeš krycí čepičku (je-li tam) a jehlu vtlačíš přes membránu ventilku dovnitř (ale opravdu tupou ´jehlu´, jinak membránu probodneš a je ´vymalováno´ - samozřejmě je nejlepší je original, má zakulacený konec a je dutá). Můžeš povrch ´jehly´ pro snazší zasunutí namazat tukem - třeba sádlem, olejem...

smazicneolejovy
hodnocení

Díky. Čepičku oto nemá. Hustil jsem to před lety, nemám krabici, nic k tomu:(

Pumpičku mám na míče, s takovou tupější dutou jehlou, tou to nejde vypustit... prostě to tam tlačím silou a jen hrozí, že to propíchnu totálně.

Zkusím pátrat po výrobci/prodejcích - jen se mi nedařilo, neb v pátek většinou končí v 16 hodin prac. dobu.

hodnocení

0x

Každý míč nemusí mít nutně ventilek. Doma máme značkový míč, a má zátku, kterou stačí pouze vyjmout.

doplněno 11.08.12 10:50:

Podívejte se na štítek balónu, eventuálně najděte nějakou dokumentaci (prospekty, návod, fakturu..) a podle naleznuté "informace"pohledejte na webu. Pokud se jedná o míč bez jakékoli identifikace, tak to bude zřejmě marné.

doplněno 11.08.12 11:33:

Míč je značkový, výrobce má internetové stránky - www.gymnic.com

Podle informací, které jsem letmo prolítl - nefitco.com/... by jste měl vyjmout zátku, prostrčit ventilkem jehlu ( na nafukování míčů má délku zhruba 4-5 cm, nikoli ta na kolo, která má 1-2cm ) a vzduch sám časem ujde..

Nejlepší by bylo použití nafukovací jehly přímo výrobcem. Píšete že vám nejde prostrčit, ale zřejmě tam máte nějakou překázku - zátku, které jste si nevšiml. Pochybuji, že by se membrána slepila k sobě.

Případně vydržte do pondělí, zeptejte se prodávajícího, a pokud vám neporadí, tak zaexperimentujte a doufejte, že ventilek nezničíte.

smazicneolejovy
hodnocení

No jo, ja tam mam jen takovy otvor a do nej nemam cim foukat, ma divny rozmer:(

A zátku také nemáme. Anebo je ztracená.

smazicneolejovy
hodnocení

repty: citace z puvodniho dotazu
Mam tu uz par let míč Gymnic Plus ...
smazicneolejovy
hodnocení

Ahá, gymnic.com jsem neějak nenašel. Díky moc!

Mám tu jehlu na balony, foukal jsem s ní kopačák.

Vzduch ale neuchází:(

Zkusím - A JDE TO!

Zátku bílou jsem vyrval. REPTY, díky díky díky! Roky jsem se tu s tím pral :)

smazicneolejovy
hodnocení

Nejde mi tu oznacit PRINOSNOU odpoved, rad bych Repty dal aspon 2 body. Nevím jak:(

hop®

Otázky, zařazené do Volné diskuse nelze hodnotit...

doplněno 11.08.12 12:04:

Tedy odpovědi na otázky, pardon...

smazicneolejovy
hodnocení

nevedel jsem, ze to je volna diskuse! ani jsem to tam nechtel davat. no nic, priste:)

hop®

Možná někdo oprávněný usoudil, že si odpovědi nezaslouží ohodnocení a dotaz do Volné diskuse přesunul, i to se stává. Zkuste svůj dotaz "nahlásit" a požádejte o přesun do hodnocené rubriky, třeba Vám vyhoví...

smazicneolejovy
hodnocení

Budu repty sledovat jinak:)

Tohle je otravné. Tak zatím..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]