Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co příteli k narozeninám?

Od: pinkeee85* odpovědí: 12 změna:

Přítel bude mít v listopadu 35té narozeniny. Ráda bych ho překvapila něčím vážně originálním, ale nějak mě nic nenapadá. Většinou jsem končila s drogerii či telefonem nebo řetízkem. Na tomhle člověku mi ale vážně záleží, tak chci aby to bylo co NEJ. Poraďte prosím :)

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petr123*
hodnocení

1x

Chlapi jsou pořád tak trošku jako malí kluci. Takže jestli je ten tvůj trošku "hračička" tak třeba nějaký model na vysílačku pro začátečníka *frajer*

metallica*
hodnocení

0x

a za jakou cenu by to mělo být?co třeba nějaký nevšední zážitek?třeba let balonem apod...podle vkusu

doplněno 10.08.12 14:23:

tak bych se zaměřila na jeho koníčky a z toho něco vybrat?

pinkeee85*
hodnocení

Tak do tech 2tisíc bych se ráda vešla .. :)

krkovicka*
orloje na ruku:)

martinaa*
hodnocení

0x

Jaký jsou jeho koníčky a zájmy? Z toho vycházejte. Přítel třeba miluje seriál MASH, tak mu k narozkám plánuji koupit celou edici. Já zas miluji různé boty, a přítel na to myslí:)

Co má rád ten Váš?

petr123*

No, tak to doufám že jste si na jaře udělali výlet do Pardubic - aviatickapout.cz/...

martinaa*

Jéé, tak to nám uniklo...taky Pardubice máme trochu z ruky, ale moc díky za tip!:)

petr123*

Tak snad příště. Co vím tak byli v Čechách poprvé, ale jejich vystoupení mělo úspěch takže se dá předpokládat že na nějakou akci zase přiletí. Z Německa to nemá až tak daleko. Případně jestli máš blíž Německo než Pardubice a uměla by ses domluvit tak by ten let šel udělat určitě i tam.

tlapka*
hodnocení

0x

Já jsem sklidila úspěch se švýcarským nožíkem. Kupovala jsem obyčejnější, tak za 400, ale jsou i mnohem vybavenější a větší. :)

askmenow*
hodnocení

0x

Když nám přiblížíte, co dělá za práci (pokud jí žije) a jaké má končky, třeba poradíme víc.

Jinak, obzvlášť pokud bude oslava, navrhuji udělat nějaký úchvatný dort na kterém bude právě to jeho hbby nějak vyvedeno - prostě takový ten osobní dort. Viděla jsem už různé - auta, fotbalová hřiště s hráči, dort jako fotbalový míč, dort jako řeka s vodáky, dort jako nebe s letadlem, dort jako velký včelí úl. Ať už sama, nebo třeba najdete mezi kamarádkami někoho šikovného, kdo by zvládl.

Jinak, co našetřit trochu víc a koupit společný prodloužený víkend, ať už někde v u nás, nebo v cizině?

pinkeee85*
hodnocení

O tom prodlouzenem vikendu jsem uz taky premyslela. Jinak co se týče koníčků tak na ty moc času nemá, ale jak se tu psalo o tom MASHI, tak přitel zbožnuje FUTURAMU a Top Gear (pořad o autech na prima cool) . Ani ten dort není špatný nápad ... Ideální by bylo , kdyby byl nějaký pivní dort .. :D To by byl spokojený maximálně :D

mulisano
hodnocení

0x

Nedělej s tím zase moc vědu... Možná bude stačit pěknej víkend, dobrý jídlo a tak... Taky vybrat hezký přáníčko a jako dárek stačí jen maličkost. Přáníčka vybírám na smstexty.cz/... nebo na mmsprani.cz/....

Dárky pak třeba na poraddarky.cz/...

I když je pravda, že tam mají spíš dražší dárky, takže nějaký drobnosti bych vybíral normálně v obchodě... Co padne do oka, to kup, první volba bývá nejlepší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]