Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Už nechcete kupovat stelivo pro kočky?

Od: babkazov® odpovědí: 3 změna:

Narazila jsem na zajímavou věc pro nácvik používání wc kočkami. Přijde mi, že by to i šlo. Co vy na to? ;)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

jo to je dobrý - už před 43 lety naši sousedi měli siamskou kočku a ta opravdu chodila na wc - nikdo tomu tenkrát nevěřil a to neměla žádné "udělátko" do mísy a skutečně jsem ji na wc viděla .

ron*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Jako nápad dobré, zajímavé. Obdivuji, když někdo dokáže kočku tento návyk naučit.*palec* Jediné, co by mi vadilo, je chodit s kočkou na stejnou toaletu. Přece jen je to zvíře, tak nevím.*nevi*

lkjads
hodnocení

0x

Ano, je to zajímavé. Ale naše kočka má potrebu to zahrabat a na jednom videu kdyz sla kocka na wc tak skrabala viko na zachod i prkynko. Takze uz vidim jak je mamka nadzena z toho ze je zachod zeskrabany (mam na mysli treba plastové prkýnko). Také si pozvete návstevu, která jde na wc a tam plave kočičí no víte co. Také ve stelivu (alespon ne v nasem) to nesmrdi takze bych nechtela prijit ze skoly a vsude citit kocici curanky. Ovsem ma to jedno obrovské plus a to že se vám to finance hodne zuzitkuje. My platime 160Kč mesicne a pro nekoho kdo ma kocky treba 3 tak urcite obrovské plus. Taky je pravda ze je bedýnka celkem nevzhledná vec, která prekází. A nemuselo by se to vynáset. Zvlást pro ty kocicí simprdlichy, kterí kdyz je tam jedno hovínko tak radsi zajdou na sedacku. Bydlet v byte, kde bych tím nikoho neobtezovat tak asi jdu do toho.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]