Nejste přihlášen/a.
Narazila jsem na zajímavou věc pro nácvik používání wc kočkami. Přijde mi, že by to i šlo. Co vy na to?
Ano, je to zajímavé. Ale naše kočka má potrebu to zahrabat a na jednom videu kdyz sla kocka na wc tak skrabala viko na zachod i prkynko. Takze uz vidim jak je mamka nadzena z toho ze je zachod zeskrabany (mam na mysli treba plastové prkýnko). Také si pozvete návstevu, která jde na wc a tam plave kočičí no víte co. Také ve stelivu (alespon ne v nasem) to nesmrdi takze bych nechtela prijit ze skoly a vsude citit kocici curanky. Ovsem ma to jedno obrovské plus a to že se vám to finance hodne zuzitkuje. My platime 160Kč mesicne a pro nekoho kdo ma kocky treba 3 tak urcite obrovské plus. Taky je pravda ze je bedýnka celkem nevzhledná vec, která prekází. A nemuselo by se to vynáset. Zvlást pro ty kocicí simprdlichy, kterí kdyz je tam jedno hovínko tak radsi zajdou na sedacku. Bydlet v byte, kde bych tím nikoho neobtezovat tak asi jdu do toho.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.