Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké lepidlo?

Od: dery* odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

vyrábím kabelky z papíru a všívání zipu je docela pracné a celkem nevzhledné.

Prý se dá zip i dobře přilepit - zkoušela jsem to pistolí, ale nedrží to, při používání (rozepínání a zapínání) se zip odtrhává. Nemáte někdo radu, kterým lepidlem by to šlo nejlépe? Zip je látkový a kabelka je z papíru přelepeného izolepou (tzn. lesklý, hladký, "umělý" povrch).

Děkuji za tipy.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Na tento účel je velice vhodné toto lepidlo:

g3.cz/...

JABRAKA

petr123*

Teorie nebo ho používáš? Osobně bych totiž moc v pevnost vteřiňáku na papíru nevěřil. Na tohle by byla spíš lepší nějaká disperze (začal bych obyčejným Herkulesem)

doplněno 10.08.12 12:14:

Pardon, přehlídnul jsem tu izolepu. Pak bych ale zkusil spíš nějaké čiré lepidlo jako třeba tohle modelarina.cz/... nebo modelarina.cz/...

A pro lepší přilnavost ještě aktivátor modelarina.cz/... - ten bych stříknul na kabelku, na zip dal lepidlo a jakmile by se to dalo k sobě tak by to OKAMŽITĚ drželo.

lkjads
hodnocení

0x

Radu nemám, proto se omlouvám za tento dotaz, ale nemohu si ho odpustit. Nechtela by ste nám jednu kabelku vyfotit a ukázat? Me by hrozně zajímalo jak papírová kabelka vypadá a kdyz jdete v desti byt jen lehkém tak se nerozpadá?

dery*
hodnocení

Kabelka zde :)

Je voděodolná - jak jsem psala v dotazu, papír je polepený izolepou a jednotlivé kousky papíru jsou složeny tak, aby samotný nepolepený papír byl schovaný. Takže deštík nebo vylité pití v kabelce určitě nevadí :)

Jaké lepidlo?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]