Nejste přihlášen/a.
Co si myslíte o tom, že americká firma/zaměstnavatel pořádá přednášky o válce na Ukrajině očima rodilé Ukrajinky (účast tedy dobrovolná)? Není to trochu za hranou cpát zaměstnancům politiku? Mě to přijde nepatřičné.
No a? Ať si zaměstnavatel pořádá co chce pokud mě k tomu nebude nutit mimo moji pracovní dobu a zadarmo. Pokud by to bylo v pracovní době a za normální mzdu proč ne. Odpočinul bych si, případně trochu i prospal a poslouchat mne nikdo nenutí aneb jedním uchem tam a druhým ven jako většina věcí co mi někdo říká.
Nevadí mi to
Jsou zaměstnavatelé, kteří pro své zaměstnance organizují např. sportovní aktivity (tenis, fotbal...), kterých se zúčastní, kdo chce a kdo má zájem. Analogicky nevidím nic špatného na tom, když kromě akce sportovní zorganizuje i akci kulturní nebo osvětovou.
(To, že se jedná o zaměstnavatele amerického, má na něco vliv? Kdyby to byl zaměstnavatel český, maďarský nebo ruský, by na věci něco změnilo? Jen se ptám.)
a vy nevnímáte ten rozdíl pokud jde o sportovní akci a nebo politickou jednostranou přednášku? a k tomu americkému zaměstnavateli ... ten, kdo se trochu zajímá a sleduje dění, tak ví, že amerika podporuje ukrajinu
Nevadí mi to
Ne, nevnímám. Sám píšeš, že akce je dobrovolná, tak o co jde? Nebo máš strach se nezúčastnit?
A právě proto, že sleduju dění, a vidím tu masívní jednostrannou ruskou propagandu, tak mě reakce vůbec neudivují. A názor rodilé ukrajinky - očitého účastníka událostí bych považoval přinejmenším za relevantní a zajímavý.
Jestli to není vtip))a jestli teda není, tak nevěřím tomu, že si neudělá malou evidenci docházky na takový seminář))
Škoda, kdyby nebyl problém s UK, mohl být seminář o něčem jiném...zajimavějším, jestli by vůbec nějaký pak pořádal.
Asi má zaměstnavatel proto svoje důvody uvést tento UK seminář, do toho nikdo nevidí.
Nemyslím si o tom nic, protože nevím co k tak konkrétnímu tématu zaměstnavatele vedlo.
Jestli pracujete v ČT a platí Vás USA, tak je to jasný))-neééé to byl fór.))
Nevadí mi to
První zběžné přelétnutí očima mě trošku zmátlo - zkratka UK se používá pro úplně jiný stát
Pokud se jedná o čistě dobrovolnou akci, tak s tím problém nemám. To znamená - kdo chce, zajde tam, kdo nechce, nepůjde tam. Tohle je takové "viditelnější", protože se jedná o "populární" téma. Zaměstnavatelé ale i jinak dávají najevo své politické smýšlení. Ať už organizacemi, které podporují, nebo při přímé komunikaci se zaměstnanci... Ono se to jen velmi obtížně dá odlišit.
Ono konec konců - pokud se mi smýšlení zaměstnavatele nelíbí, mohu se svobodně rozhodnout u něj nepracovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.