Nejste přihlášen/a.
Ahoj, měl bych dotaz ohledně penisu , a to ten, jestli nějakým způsobem masturbace ovlivní růst penisu... Čekám, že asi ne, ale vždycky mě to zajímalo :D. Jak říka Toby a Vladímír, kdyby to byla pravda, tak by ho všichni kluci tahali po zemi :D Ale stejně, je na tom něco? Předem dík za odpověď P.S. je mi 14
(to si právě teď o mě asi myslíte)
Přesně tak, neovlivní. Stejně tak, jako když se budete hladit po uchu, nevyroste vám.
doplněno 08.08.12 23:38:... max. ti to pomůže, že budeš mít časem při sexu větší výdrž... ale i kluci, co masturbují několikrát denně ze začátku v posteli s živou holkou bývají po akci mnohem rychleji, než by chtěli
to bych rekl, ze jsou povery, kazdy zvladne, co zvladne a muze "mazat chleba" v jednom kuse, ..pokud se chlap nenauci vcas poznat, ze se blizi "nebezpeci", aby mohl vcas usmernit vlastni chtic, tak si netroufnu odhadnout delku vztahu... no a to vlastne pozna masturbaci
Kdyz ho poctive pouzivas je povetsinou trochu vetsi nez kdyz se flaka Resp pokud se najde obet
, za mesic zblizovani bude treba o centak vetsi.. nevsiml jsem si, ze by toto nejak zvlast fungovalo bez partnerky
No, hele, to fakt asi ne. Masturbuj, uděláš si tím dobře, natrénuješ si jak je Ti to příjemný abys to pak řek svý holce (nebo klukovi, jak budeš chtít), ale na růst Tvého "ehm" (jak říká Fatálek) to vliv nemá. Když budeš masturbovat tak Ti vyroste, ale pak se zase vátí do původního stavu.
Co si myslím?Jsi ůplně normální kluk a je to běžná otázka většiny kluků jak to s ním bude dál(bude větší nebo stejný,čas ukáže) jen někdo to přizná jako Ty a někdo se stydí napsat nebo to říct veřejně.Ohledně velikosti toho tvého taky záleží i na postavě jakou máš zda jsi promiň tlustý nebo máš atletickou postavu ale není to pravidlem ve většině případů to tak je.Ono se říká na velikosti nezáleží.Až budeš starší a budeš se věnovat sexu poznáš to, už Tě to nebude trápit.(pokud ho ovšem nemáš 2cm)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.