Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze vyhrát v on-line pokeru na Bwin?

Od: aguero odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, hraji nějakou dobu na Bwin on-line poker, ale jen zkušebně zadarmo ne o reálné peníze a chtěl bych vyzkoušet i hru o reálné peníze, ale mám dojem, že někdy přicházejí dobré karty a vyhrávám každou hru abych se namlsal a pokud neskončím, když se mi daří, tak se to obrátí a prohrávám i s lepšími kartami proti horším kartám jednu hru za druhou až nemám nakonec vůbec nic. Mám strach, že kdybych hrál o reálné peníze a neodhadl, kdy mám radši skončit, tak zase vše prohraji. Mám takový dojem, že je to takhle nastaveno schválně abych nakonec všechno prohrál. Máte s tím někdo zkušenost. Děkuji za odpovědi..

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

0x

Je to nastaveno jako výherní automat, občas dá ale musíte vědět od obsluhy kdy je plný. U Bvin on-lain to nezjistíte

2121
hodnocení

0x

Samozřejmě, že lze vyhrát, jelikož se hraje proti reálným lidem.

Herna si s každý hry vezme několik procent pro sebe a jak se rozdělí zbytek je jí v podstatě jedno.

Pravděpodobnost na výhru je ale nižší než pravděpodobnost prohry.

clovek55*
hodnocení

0x

Urcite, bwin.com nema peniaze ked prehras, ale naopak, ked hras co najdlhsie. Vyhry si berie hrac, ktory vyhra, nie herna. Oni si beru peniaze z nejaky maly rake z kazdej hry. Cize len kombinacia skillu a stastia :)) Predsa len, plateny poker moze byt trosku iny ako ten zadarmo, ale to rychlo zistis a mozno ti to pojde este lepsie ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]