Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, hraji nějakou dobu na Bwin on-line poker, ale jen zkušebně zadarmo ne o reálné peníze a chtěl bych vyzkoušet i hru o reálné peníze, ale mám dojem, že někdy přicházejí dobré karty a vyhrávám každou hru abych se namlsal a pokud neskončím, když se mi daří, tak se to obrátí a prohrávám i s lepšími kartami proti horším kartám jednu hru za druhou až nemám nakonec vůbec nic. Mám strach, že kdybych hrál o reálné peníze a neodhadl, kdy mám radši skončit, tak zase vše prohraji. Mám takový dojem, že je to takhle nastaveno schválně abych nakonec všechno prohrál. Máte s tím někdo zkušenost. Děkuji za odpovědi..
0x
Urcite, bwin.com nema peniaze ked prehras, ale naopak, ked hras co najdlhsie. Vyhry si berie hrac, ktory vyhra, nie herna. Oni si beru peniaze z nejaky maly rake z kazdej hry. Cize len kombinacia skillu a stastia
) Predsa len, plateny poker moze byt trosku iny ako ten zadarmo, ale to rychlo zistis a mozno ti to pojde este lepsie ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.