Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, hraji nějakou dobu na Bwin on-line poker, ale jen zkušebně zadarmo ne o reálné peníze a chtěl bych vyzkoušet i hru o reálné peníze, ale mám dojem, že někdy přicházejí dobré karty a vyhrávám každou hru abych se namlsal a pokud neskončím, když se mi daří, tak se to obrátí a prohrávám i s lepšími kartami proti horším kartám jednu hru za druhou až nemám nakonec vůbec nic. Mám strach, že kdybych hrál o reálné peníze a neodhadl, kdy mám radši skončit, tak zase vše prohraji. Mám takový dojem, že je to takhle nastaveno schválně abych nakonec všechno prohrál. Máte s tím někdo zkušenost. Děkuji za odpovědi..
Urcite, bwin.com nema peniaze ked prehras, ale naopak, ked hras co najdlhsie. Vyhry si berie hrac, ktory vyhra, nie herna. Oni si beru peniaze z nejaky maly rake z kazdej hry. Cize len kombinacia skillu a stastia ) Predsa len, plateny poker moze byt trosku iny ako ten zadarmo, ale to rychlo zistis a mozno ti to pojde este lepsie
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.