Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Černé krabičky na olympijském stadionu Londýn

Od: dwarf253 odpovědí: 7 změna:

Ahoj všichni, mám takový dotaz, který jsem sice dohledal na nějakých anglických stránkách, ale nejsem z toho ani tak moc moudrý ať už kvůli mé angličtině nebo nedokonalému googlu :)

Na co jsou v Londýně na olympijském stadionu ty černé krabičky, které má před sebou každý divák? Opravdu to má souvislost s těmi obřími obrazovkami, které měly sloužit jako plášť stadionu ale z důvodu šetření z nich nakonec sešlo?

A pokud ne, tak kvůli čemu? Díky moc za každou odpověď.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ahoj, při zahájení řikali, že je to jakýsi displej u každého místa. Při zahájení to sloužilo samozřejmě k barevným efektům. K čemu to slouží ted to už nevím. :)

dwarf253
hodnocení

Aha, tak děkuju teda :) Něco v tom smyslu psali i na těch anglických stránkách, takže to bude asi ono.

hodnocení

0x

Koukal jsem na zahajeni zive a dohromady po celem stadionu to funguje jako jeden velky displej. Doporucuju si pustit zaznam zahajeni protoze to bylo fakt neco. Me to dostalo a navic tam zive ucinkoval Rowan Atkinson a hral Mike Oldfield coz me dostalo. Fakt doporucuju. *palec*

Jde najdu prosím ten záznam se zahájení? Moc díky za odpověď.*srdce*

Tady, snad je to spravny link ceskatelevize.cz/... a pozor CT ma prava na internetove vysilani jen do 26. 8.!

fatalwir - děkuji.

df

Přesně,byl to panel s 9-ti LEDkami... Fascinuje mě,jak to můžou všechno propojit,aby to fungovalo tak jak má...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]