Nejste přihlášen/a.
Ahoj všichni, mám takový dotaz, který jsem sice dohledal na nějakých anglických stránkách, ale nejsem z toho ani tak moc moudrý ať už kvůli mé angličtině nebo nedokonalému googlu
Na co jsou v Londýně na olympijském stadionu ty černé krabičky, které má před sebou každý divák? Opravdu to má souvislost s těmi obřími obrazovkami, které měly sloužit jako plášť stadionu ale z důvodu šetření z nich nakonec sešlo?
A pokud ne, tak kvůli čemu? Díky moc za každou odpověď.
Koukal jsem na zahajeni zive a dohromady po celem stadionu to funguje jako jeden velky displej. Doporucuju si pustit zaznam zahajeni protoze to bylo fakt neco. Me to dostalo a navic tam zive ucinkoval Rowan Atkinson a hral Mike Oldfield coz me dostalo. Fakt doporucuju.
Tady, snad je to spravny link ceskatelevize.cz/... a pozor CT ma prava na internetove vysilani jen do 26. 8.!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.