Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám problém, přítelkyně bude mít 30 tiny, a ja bych jí chtěl koupit nějaký nádherný náhrdelník nebo prsten. Potrpí si na luxusnější šperky, tak nevím kam se podívat. Máte někdo nějaký typ v Brně?
Já mám ráda starožitnictví. Tam se dají vidět nádherné věci. Je pravdou, že i šperky podléhají módě, jinak je brus, jinak vsazení, ale klasika je klasika. Opravdu krásné nejsou ani moc odrbané, ale něco se dá přeleštit. Je to paráda!:D Mi se líbí šperky, které mají na sobě málo kovu, ale krásný kámen. Nemusí to být balvan, ale když je kvalitní a má krásný brus, pak je to kráááása. Anebo s perlou, perlami. Mívala jsem pár opravdu parádních kousků, ale všechno šlo do pryč, spolu s v lihu naloženém, ex.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.