Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyjímečné šperky

Od: bunny* odpovědí: 6 změna:

Ahoj, mám problém, přítelkyně bude mít 30 tiny, a ja bych jí chtěl koupit nějaký nádherný náhrdelník nebo prsten. Potrpí si na luxusnější šperky, tak nevím kam se podívat. Máte někdo nějaký typ v Brně?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já mám ráda starožitnictví. Tam se dají vidět nádherné věci. Je pravdou, že i šperky podléhají módě, jinak je brus, jinak vsazení, ale klasika je klasika. Opravdu krásné nejsou ani moc odrbané, ale něco se dá přeleštit. Je to paráda!:D Mi se líbí šperky, které mají na sobě málo kovu, ale krásný kámen. Nemusí to být balvan, ale když je kvalitní a má krásný brus, pak je to kráááása. Anebo s perlou, perlami. *hi* Mívala jsem pár opravdu parádních kousků, ale všechno šlo do pryč, spolu s v lihu naloženém, ex.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Jak píše Babka - pokud něco nevšedního, tak jedině starožitnosti. Já bych šel na Aukro, rubrika Starožitnosti. To, co se dneska běžně nabízí k prodeji, je většinou sériová výroba pouze z několika málo zdrojů.

hodnocení

0x

Podívejte se tady, jsou tam krásné náhrdelníky a další :)

krystalove-sperky.cz/...

marts*
hodnocení

0x

Já nakupuji pro manželku i dceru raši přes e- shopy. Přeci jenom cena je nižší a může se kdyžtak vrátit do 14 dnů.

smilest

Za ty stejné peníze jí koupíte krásnou starožitnost, i za 30 let moderní a dokonce jí prodáte dráž než to co jste jí koupit. Šperk je investice

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]