Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jazykový kurz němčina - problém

Od: ly odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, prosím vás, zkuste mi poradit, co mám dělat. Od řijna jsem chodím do kurzu Nj. Dřív se mi němčina líbila a bavila mě. Jenomže jsem nevěděla, že to bude až tak obtížné. Už ze ZŠ jsem věděla, že němčina je těžký jazyk. Ale teprve tady se to skutečně projevilo. Vůbec nevím, co teď. Němčina mi sice pořád jde, ale už mě vůbec nic neříká a do každého úkolu, který dostaneme se musím hrozně nutit a občas se stává že se ani nepřinutím, jako třeba dnes.. Nejradši bych to ukončila, ale nemůžu, protože peníze pochopitelně nevrací. Mám odejít a vykašlat se na to nebo to vydržet do června (ale nevím jak) a potom už se znovu nepřihlásit? Co byste na mém místě udělali?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Přece to po pár týdnech nevzdáte, vydržte!

Na němčině je nejtěžší začátek, po nějaké době zjistíte,

že se spousta věcí vyjádří německy stejně jako v češtině.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]