Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
chtela jsem se zeptat vlastniku ctecek e-knih (nejlepe Kindle) jak je to se stahovanim knih. O koupi pouze uvazuji do budoucna, ale zajima me, kde koupim, nebo stahnu knihy. Nejak jsem pochopila z diskuzi, ze je moznost koupit pres Amazon, ale tam se daji koupit knihy pouze v AJ, ne? Nebo kde se kupuji knihy v cestine?
A dalsi dotaz, cetla jsem, ze u nekterych Kindlu je udajne problem s pdf. formatem, tak jestli mi muzete k tomu vice rici z osobni zkusenosti.
Diky
Diky moc,
vubec me to nenapadlo, ze se to da poridit takhle, bala jsem se ze jen ten Amazon prichazi v uvahu. Uz jsem je nasla ty knihkupectvi
Ani nemusíš vše kupovat, do čtečky se dá knížka nahrát třeba i přes USB kabel nebo v případě Kindlu si jí dokonce velmi jednoduše pošleš na speciální email a knížka se ti v Kindlu sama zobrazí.
A nejde samozřejmě jen o "pirátské" knížky, je velká řada volně dostupných knížek které autoři buď uvolní sami nebo na ně už propadla autorská práva (třeba Čapek).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.