Nejste přihlášen/a.
Teď jsem toto složila,doufám,že se bude líbit ![]()
Hody,hody,doprovody,
dejte kapry nasmažený.
Přidejte i horkej grog,
to jsem z toho letos cvok.
Vajíčka nebudou,
slepice stávkujou.
Napadlo už metr sněhu,
že se na to nevy...
Veselou,bílozelenou motanici Vám přeje Wampík ![]()
P.S.A pak,že Pán Bůh nemá smysl pro humor.
wamp, moc pěkné a děkuji. To se naučím na pondělí. Sice grog mi nepřidají, tady nikdo alkohol mladým nepodává, dospělí si to vyberou v neděli při velikonoční zábavě. Nemá ještě někdo něco podobného? Budem v pondělí originální. Je nás sice hodně, ale ty mrnata si řeknou klasiku, ale pro nás starší. Děkuji a také Vám přeji pěkné velikonoce.
Děkuji Vám za ocenění ![]()
Letošní Velikonoce jsou opravdu bláznivé,ale když si vzpomenu na dřívější dobu,také bývávala zima...Liduško,i Vám přeji pokud možno poklidné a příjemné prožití těchto svátků
Koledníkům toho moc dávat nebudu,šetřím jejich zdraví ![]()
Wampíku, moc hezký.U nás teď vylezlo sluníčko, ale na dlouho to nebude. Od západu se táhne černej bubák. Přeji Vám i všem rádcům krásné svátky velikonoční a konečně lepší počasí. Alik
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.