Nejste přihlášen/a.
Teď jsem toto složila,doufám,že se bude líbit
Hody,hody,doprovody,
dejte kapry nasmažený.
Přidejte i horkej grog,
to jsem z toho letos cvok.
Vajíčka nebudou,
slepice stávkujou.
Napadlo už metr sněhu,
že se na to nevy...
Veselou,bílozelenou motanici Vám přeje Wampík
P.S.A pak,že Pán Bůh nemá smysl pro humor.
wamp, moc pěkné a děkuji. To se naučím na pondělí. Sice grog mi nepřidají, tady nikdo alkohol mladým nepodává, dospělí si to vyberou v neděli při velikonoční zábavě. Nemá ještě někdo něco podobného? Budem v pondělí originální. Je nás sice hodně, ale ty mrnata si řeknou klasiku, ale pro nás starší. Děkuji a také Vám přeji pěkné velikonoce.
Děkuji Vám za ocenění
Letošní Velikonoce jsou opravdu bláznivé,ale když si vzpomenu na dřívější dobu,také bývávala zima...Liduško,i Vám přeji pokud možno poklidné a příjemné prožití těchto svátků Koledníkům toho moc dávat nebudu,šetřím jejich zdraví
Wampíku, moc hezký.U nás teď vylezlo sluníčko, ale na dlouho to nebude. Od západu se táhne černej bubák. Přeji Vám i všem rádcům krásné svátky velikonoční a konečně lepší počasí. Alik
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.