Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Veselé Velikonoce

Od: wamp® odpovědí: 7 změna:

Teď jsem toto složila,doufám,že se bude líbit :-D

Hody,hody,doprovody,

dejte kapry nasmažený.

Přidejte i horkej grog,

to jsem z toho letos cvok.

Vajíčka nebudou,

slepice stávkujou.

Napadlo už metr sněhu,

že se na to nevy...

Veselou,bílozelenou motanici Vám přeje Wampík *smich*

P.S.A pak,že Pán Bůh nemá smysl pro humor.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jumba
hodnocení

0x

wamp, moc pěkné a děkuji. To se naučím na pondělí. Sice grog mi nepřidají, tady nikdo alkohol mladým nepodává, dospělí si to vyberou v neděli při velikonoční zábavě. Nemá ještě někdo něco podobného? Budem v pondělí originální. Je nás sice hodně, ale ty mrnata si řeknou klasiku, ale pro nás starší. Děkuji a také Vám přeji pěkné velikonoce.

stracena*
hodnocení

0x

Wampík, super koleda! Stracena

lidus*
hodnocení

0x

Moc pěkná koleda a u nás v Brně právě svítí sluníčko. Tak hezké Velikonoce a ne aby koledníci, do sebe dík zimě, lili slivovici jednu za druhou.

hodnocení

Děkuji Vám za ocenění :)

Letošní Velikonoce jsou opravdu bláznivé,ale když si vzpomenu na dřívější dobu,také bývávala zima...Liduško,i Vám přeji pokud možno poklidné a příjemné prožití těchto svátků :) Koledníkům toho moc dávat nebudu,šetřím jejich zdraví *smich*

hodnocení

0x

Wampíku, skvělé básnické vtipné střevo!

Všem přání pěkných pohodových svátků velikonočních, a zvlášť Liduš přeji brzké uzdravení !

Pro pobavení sem vkládám koledy z loňska, neboť se mým vnoučkům takové netradiční velmi líbily. Tak jsem zvědavá, které si vyberou letos...

poradte.cz/...

ladinpraha*
hodnocení

0x

Hody, hody, doprovody, pojďme radši do hospody.

Venku fouká, byl to šok, tohle spraví jenom grog.

Pomlázky však u ruky mějme, co kdyby stejný nápad dostaly,

ty naše ženské, které jsme doma nechali.

Veselé Velikonoce

hodnocení

0x

Wampíku, moc hezký.U nás teď vylezlo sluníčko, ale na dlouho to nebude. Od západu se táhne černej bubák. Přeji Vám i všem rádcům krásné svátky velikonoční a konečně lepší počasí. Alik

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]