Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zaplatila jsem telefon, ale spletla jsem s VS , dala jsem o jedno číslo navíc. Tím pádem mi zaplokovali telefon, ale peníze mi zpět nevrátili. Dle právníka je to bezdůvodné obohacení. Řeším hlavně to, že se nedovolám na infolinku. Nejde mi to ani z budky. jak jste to řešili vy?
Já si to nechávám strhávat z účtu, operátor si to většinou strhne dobře.
Peníze Vám musejí vrátit... a vy je zase musíte uhradit za služby, které jste odebrala (pokud jste je nezaplatila jindy) ... takže musí nemusí ... jděte někam na pobočkovou prodejnu a dokažte bank. výpisem, že platba odešla. Oni platbu spárují dobře a bude Vám telefon zase fungovat.
Pocvybení je na Vaší straně, nikoliv na straně operátora. Blokování volání dělával Telecom (ovšem až asi po dvou měsících), nevím, jestli i Telefónica.
_ Chce to trpělivost, volejte opakovaně na linku operátora. Případně si na něj sežeňte e-mail a zašlete mu veškeré údaje o platbě e-mailem, aby mohl platbu s fakturou rachleji spárovat.
_ Dobře radí Artik® .
_ Jde-li o Telefónicu, můžete reklamovat nebo si stěžovat prostřednictvím jejího webu:
Služby pro domácnost (Volání z domova, Internet na doma a O2 TV):
Mobilní (paušální i předplacené služby):
Seznam firemních /... (dejte si pozor aby byl odškrtnuto okénko "partnerské prodejny"- v těch nic nevyřídíte )
doplněno 06.08.12 21:12: "Pochybením"jsem chtěla říct, že pokud operátor sáhne k zablokování proto, že zákazník z jakéhokoliv důvodu nezaplatil za služby včas, nelze podle mne blokování považovat za bezdůvodné obohacení.
Nějak se mi nezdá, že se nedovoláte na linku - vždy fungují nouzové linky (hasiči, policie, ...) a volání operátorovi.
Jinak se mi ani nezdá, že by Vám odmítli platbu uznat. Sama dělám na call centru, sice ne pro telekomunikace, ale princip je všude stejný a toto se samozřejmě stává. V SAPu, kde většina call center funguje se jednoduše dohledá podle čú nebo toho špatného VS konkrétní platba a ta se spáruje s Vaší fakturou.
kkkk, nouzové linky fungují i bez SIM karty... dle toho nelze posuzovat funkčnost spojení
briketa007 - vím, že na nouzové se dovoláte kdykoliv, jen píšu, že je prostě BLBOST aby se slečna nedovolala NIKAM. Několikrát se mi v minolosti povedlo nezaplatit telefon (dělávala jsem v Německu a občas mi prostě unikla pošta, nebo jsem nestihla zaplatit včas, protože jsem se nevrátila na víkend domů) a i když mě zablokovali, tak na operátora se dá dovolat. Právě proto, aby šlo řešit případné nedoplatky. A jak říkám - vsadím boty, že všichni operátoři jedou v SAPu a tam je otázka pár kliků platbu najít. Blbě označené platby nejsou výjimka, ale spíš velmi častý případ a opravdu pochybuji, že by měl některý z operátorů zapotřebí obohatit se na jednom běžném uživateli. Kolik peněz to může být? Tisícovka? Dvě? Za to to takové společnosti nestojí. Je samozřejmé, že platbu nepřiřadili automtickyn- nemají ce čeho chytit, ale je to otázka jednoho hovoru či návštěvy na prodejně s číslem účtu nebo tím špatným VS a problém je vyřešen
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.