Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úřad prace a vysoká škola dálkově?

Od: mik* odpovědí: 4 změna:

Mohu dálkově studovat vysokou školu, když jsem na úřadu práce?

M.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

0x

Samozdřejmě, že ano, můžete studovat dálkově.

ron*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Evidence na úřadu práce a dálkové studium na vysoké škole se nevylučují. Při dálkovém studiu nemáte status studenta.

imis*
hodnocení

0x

Dálkové studium můžete provozovat u jakékoliv činnosti. Jenom když za Vás někdo neodvádí zdravotní pojištění (možná i sociální) platíte si ho ze své kapsy.

Já jsem studoval takhle u zaměstnání a neplatil jsem nic, protože zaměstnavatel má povionnost platit za mě zdravotní a sociální.

iz*
hodnocení

0x

Někdejší dálkové studium už neexistuje, dnes jde o studium kombinované (případně distanční).

V době registrace na ÚP nemůžete požívat status studenta, jinak by Vás ÚP vyřadil z evidence.

Studijní povinnosti Vám nesmí bránit v poskytování součinnosti ÚP ani ve výkonu veřejných prací nebo v návštěvách CzechPointu. A samozřejmě si dále musíte aktivně hledat zaměstnání.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]