Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám slunečník 270 x 270 cm, výška něco přes 200 cm (odhadem 230?), který se staví přes otvor doprostřed stolu.
Potřebuji pro něj stojan - nevím však, jak těžký je potřeba, aby mi to neulítlo při každém lehčím zavanutí.
Máte prosím někdo zkušenost?
Díky.
mám slunečník bezmála 4x4m, taky ve stole a pod ním je železný stojan (váha cca 8kg) a v něm 4 dlaždice každá o váze cca 15kg, takže celkově 68kg. Samozřejmě ve větru se musí složit, protože působí jako páka a závaží v tomhle případě nepomůže.
doplněno 06.08.12 11:14: výšku má cca 3m
Taky záleží jak kdo posuzuje sílu větru na daný slunečník.Já jsem spíš pro pergoly s pevnější konstrukcí víc a déle vydrží ale záleží na konkrétní osobě ale taky pochopitelně záleží co kdo má v kapse.
Snad možná když si pomůže při slabším větru slunečník připevnit v rozích jako stan na kolíky přes provázky.
Díky, ale slunečník mám proto, abych ho mohla naklánět proti slunci, jak potřebuju atd. Proto nemám pergolu (připadala bych si jak zavřená v obýváku) a proto nelze připevnit v rozích
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.