Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dát font do grafických programů?

Od: lukaa* odpovědí: 3 změna:

Zdravím, je to už nějaký pátek, co jsem objevila PhotoFiltre. Upravuju v něm fotky, vylepšuju obrázky, vytvářím photomontáže a nadpisy... Je toho hodně, troufám si říct, že mi grafika i dost jde, ALE za dva dny má moje kamarádka třináctý narozky, a já jí chci vyrobit přáníčko. Už mám skoro vše připravené, bude to vypadat krásně, jenže mi chybí jeden font. Vím, kde se fonty (písma) stahují, ale nevím, jak je mám vložit do programu. Poradíte? :( Je to důležité, doteď mi základní fonty stačily, ale třináct je člověku jen jednou, a já ji chci překvapit a koupit nějaký přáníčko z papíráku umí každej. *zed*

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Font nainstaluješ (přidáš) do Windows - a tím bude dostupný pro programy...

;)

Start - Nastavení - Ovládací panely - Písma a tam v menu Soubor - Nainstalovat nové písmo

ladinpraha*
hodnocení

0x

PhotoFiltre používá fonty nainstalované ve Windows, takže stačí je nainstalovat nebo zkopírovat do Windows - Fonts. Používám ho taky.

lukaa*
hodnocení

moc dekuju ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]