Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Diplomacie, práva a cestovní ruch

Od: flwrgior* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

ptám se jenom tak ze zvědavosti, protože strašně ráda přemýšlím o budoucím zaměstnání i když mám na to ještě asi 4roky.. :)

Chtěla jsem se zeptat na nějaké zkušenosti a názory na výše zmíněné obory.

Ráda mluvím, jsem v kontaktu s lidmi a miluju cizí jazyky a jako jedné z mála v mém věku mi nevadí čeština. Naopak moc nemusím všechny ostatní předměty a mám často trochu delší vedení, takže logika taky moc ne-e.. A jako největší problém, nejsem schopna se učit, což ale hodlám změnit, protože nechci mít trojky..

Předem moc děkuji za odpovědi a (i když trochu se zpožděním) přeji úspěšný Nový rok. :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Asi tě zklamu - ale zrovna diplomaté a právníci potřebují nejen umět ´mluvit´, ale i (resp. zejména) logiku - jinak jsou to pouzí žvanilové... :-D

flwrgior*
hodnocení

Ach, toho jsem se zrovna bála. :D Doufám, že se to u mě ještě nějak vyvine, nebo budu tak maximálně prodávat někde v samoobsluze.

nu*
hodnocení

0x

samé lepší obory, budeme státem insolvenčních správců. exekutorů a okamurů...nikdo se nechce učit s výmluvou že mu to nejde...češi jsou líní...

Budoucnost mají technické obory a IT...za 4 roky budou skuteční IT odborníci přepláceni, pak jim budou všichni politologové závidět...

iz*
hodnocení

0x

K diplomacii i právu potřebuješ logiku a schopnost rychlé dobré analýzy.

Proč by ses chtěla věnovat vyjmenovaným oborům? Jaké pro ně máš schopnosti a co od nich očekáváš?

___ Podle mne by pro tebe mohl být nejschůdnější cestovní ruch, ale i tam se budeš muset hodně učit.

Jako průvodce nebo zaměstnanec/majitel CK budeš k jazykům potřebovat dobrou znalost historie, základy ekonomie a práva, měla bys být dobrý "psycholog" (umět bleskově vyhodnotit každou situaci), měla bys být schopna pohotově reagovat v nejrůznějších situacích a řešit případné problémy s ubytováním, stravou a dalšími službami.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]