Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
ptám se jenom tak ze zvědavosti, protože strašně ráda přemýšlím o budoucím zaměstnání i když mám na to ještě asi 4roky..
Chtěla jsem se zeptat na nějaké zkušenosti a názory na výše zmíněné obory.
Ráda mluvím, jsem v kontaktu s lidmi a miluju cizí jazyky a jako jedné z mála v mém věku mi nevadí čeština. Naopak moc nemusím všechny ostatní předměty a mám často trochu delší vedení, takže logika taky moc ne-e.. A jako největší problém, nejsem schopna se učit, což ale hodlám změnit, protože nechci mít trojky..
Předem moc děkuji za odpovědi a (i když trochu se zpožděním) přeji úspěšný Nový rok.
K diplomacii i právu potřebuješ logiku a schopnost rychlé dobré analýzy.
Proč by ses chtěla věnovat vyjmenovaným oborům? Jaké pro ně máš schopnosti a co od nich očekáváš?
___ Podle mne by pro tebe mohl být nejschůdnější cestovní ruch, ale i tam se budeš muset hodně učit.
Jako průvodce nebo zaměstnanec/majitel CK budeš k jazykům potřebovat dobrou znalost historie, základy ekonomie a práva, měla bys být dobrý "psycholog" (umět bleskově vyhodnotit každou situaci), měla bys být schopna pohotově reagovat v nejrůznějších situacích a řešit případné problémy s ubytováním, stravou a dalšími službami.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.