Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak je u vás?

Od: jumba odpovědí: 30 změna:

Ráno jsem si šel zaběhat a takto to vypadá u nás v Orlických horách kousek od Polských hranic.

Jak je u vás?

30 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ivik*
hodnocení

0x

Svitavsko úplně stejně :)

hodnocení

0x

Moc hezký - závist...

V Brně je břečka a prší - prostě hnusně.. Počítám, že během dne bude pár desítek bouraček lidí s letníma kolama..., naštěstí pro mne já jedu na letních až k 17té domů, takže to má být kolem 12ti stupňů...

hodnocení

0x

Kousek dál od vás totéž, ale už to jede dolů - prší.

hodnocení

0x

V Ostravě prší s nějakým hnusem. Mám pocit, že Angličané tomu říkají, že padají psi a ježci. A škaredě fouká. :-D

Jedna moje mladá kolegyně říkávala: V takovém počasí nejraději hraju karty anebo spím. A já tak nerada spávám sama! :-D

lidus*

Brno-Bystrc +5C, na smrcích to vypadá krásně vánočně, na zemi je to hnus. Já chci JARO.

hodnocení

0x

Havirov - lehce mrholi a je zima

hodnocení

0x

Blízkost Prahy-západ-déšť a nárazový vítr.Před chvílí prťavé kroupy,které hned roztály.

hodnocení

0x

Brno - utechov - souvysla vrstva snehu, na prijezdu otocena auta, autobusy nejezdi.

doplněno 31.03.15 15:07:

Zmena stavu, ted prsi, takze pockame a na vecer bude opalovacka :D

hodnocení

0x

Nový Bydžov :)

Jak je u vás? #2
Jak je u vás? #3

jumba
hodnocení

Děkuji všem, kdo se podělil o počasí. Myslel jsem, že se nikdo nezapojí, bude mu dotaz připadat hloupý. Děkuji

Už jsem byl rád, že je krásně jarně. Mám rád zimu, když se dá lyžovat, bruslit, ale počasí mne nalákalo na sluníčko. Nevím, co jsem čekal, že napíšete. Asi že máte modrou oblohu, svítí sluníčko a aspon 15 stupnů.

hodnocení

0x
zdravím, jestli vás to ještě zajímá, tak Cvikov - Liberecký kraj, sněhu jak v zimě. Musela jsem odhazovat;) a cestou do Lípy všude samé kolony, cesta, která běžne trvá dvacet minut, dnes trvala hodinu. Cesta zpět by byla katastrofa, kamarád jel chvíli přede mnou z Lípy, a stojí v koloně už přes hodinu a čtvrt. Naštěstí jsem zkusila jinou trasu a vyšlo to, už jsem v klidu doma:-D ale to probuzení ráno bylo zajímavé, jsem myslela, že se mi něco zda :-D

ladinpraha*
hodnocení

0x
Od rana vitr a dest, ted slunicko a vichrice.

buss
hodnocení

0x

Fajn, mokro, + 3°.

doplněno 31.03.15 15:14:

Ale ne tak

doplněno 01.04.15 23:19:

No a co s tím naděláte? Sníh, krupy a do toho slunko. Dyť jindy padal sníh i na 1.máje. Velikonoce vcelku běžně. Jsme rozmazleníí.

jumba
hodnocení

Tak to raději ten sníh, než tolik vody. Ale řidič je borec.

hodnocení

0x

Zdravím z Č.B. Od včera silný vítr,přeháňky,pak zase sluníčko,ale teplo nějakých 12 stupńů.Prostě apríl jak vyšitej :)

hodnocení

0x

U nás se celý den čerti žení. Chvíli déšť, chvíli mokrý sníh, to celé doprovázeno silným větrem. Najednou sluníčko. A za půl hodiny zase hrůza. Prostě Apríl přišel o den dřív.

Docházel nám chleba, manžel říkal, ať si hlídám počasí, abych pro něj na motorce mohĺa zajet do sousední obce. Hlídala jsem. Někdy okolo 13,30 začalo svítit sluníčko, déšť ustal. Vyrazila jsem. Koupila jsem chleba a hned zase domů. Nad vesnicí černo, když jsem se blížila domů, silně zahřmělo a jen jsem uklidila motorku do stodoly, už zase lilo.

Ale chleba máme - a vo tom to je! ;) Jaga.

Manžel včera přendával gumy, dával letní. Tak jsem si z něj dneska dělala legraci, ať ty zimní znovu nasadí. Člověk nikdy neví.

martinaa*
hodnocení

0x

Znojmo, od rána sníh s deštěm, od oběda nárazový vítr a silné přeháňky.

jumba
hodnocení

O víkendu mám závody 15km po silnici Golčův Jeníkov, tak se rozhoduji zda mám jet, nebo né.

hodnocení

0x

u nás v Novém Bydžově ráno závěje, pak slejváky, občas sluníčko, silný vítr, i kroupy a hřmění... ze sněhu už moc nezbývá, všude stojí voda... že by trénink na Apríla? :))

jumba
hodnocení

Tak u nás také už nechumelí, ale sníh zůstal ležet. Máme jen +2 stupně. Obloha pěkně šedivá, takže v noci asi opět něco napadne.

cicko*
hodnocení

0x

U nás je roztaženo. ;)

hodnocení

0x

makov.cz/... Sedí na vejcích! Už skoro týden. *plac*

praivo*
hodnocení

0x
Trochu tu fouká (foceno na cyklostezce u Františkových Lázní)...
Jak je u vás? #4
jumba
hodnocení

To kolo přinesl taky vítr? Beru !

lidus*

Před chvílí volal manžel z chalupy (okr. Vyškov) vítr nám pocuchal zahradní altán, olámal haluze stromů a je hnusně.

praivo*

Nepřinesl (fotka je původně pro fórum MTBR.com), nedám :-D

jerrysek*
hodnocení

0x
20km od Kutné Hory, o 250 m n. m. výš než KH... Fuj :)
Jak je u vás? #5

hodnocení

0x

Tahle fotka je focena 1.4.2013 *hej* A teď je to skoro totéž. *plac*

doplněno 03.04.15 07:44:

Druhá fotka je ze 4.4.2015

Jak je u vás? #6
Jak je u vás? #7
jumba
hodnocení

Pěkné fotky. Ale už bych raději to sluníčko a trochu tepla. Lyžovat se stejně nedá.

mil®
hodnocení

0x

Sever Českého ráje. 2°C.

Jak je u vás? #8

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]