Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stav beztíže ve snu?

Od: tololo odpovědí: 6 změna:
Ahoj, dnes se mi zdál sen, ve kterém jsem prožíval stav beztíže. Co myslíte, může to být stejné jako ve vesmíru? Už dříve se mi zdály sny, ve kterých jsem létal nad baráky, jenže tohle bylo jiné, opravdu jako kdybych byl ve stavu beztíže, bylo to opravdu, opravdu zajímavé

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A jaká je tvá otázka?

frame*

Co myslíte, může to být stejné jako ve vesmíru?

-------

Dříve se mi něco podobného také zdávalo, ale neměl jsem z toho dobrý pocit, protože jsem nikdy něvěděl kdy někdo zase "zapne" zemskou přitažlivost. Sny tohoto typu u mě většinou končily probuzením, protože jsem se bál. No a jestli je to stejné jako ve vesmíru asi nemůže většina z nás posoudit, protože tam většina nebyla a nemůže to proto porovnat.

jabraka*
hodnocení

0x

Ten,kdo stav beztíže nezažil,těžko může i třeba pomocí fantazie takový stav vyvolat ve snu.Je to jen výplod bujné fantazie.

JABRAKA

ivobenes*
hodnocení

0x

Možná to znamená, že brzy ztratíš půdu pod nohama ;) tak se na to připrav!

hodnocení

0x

astro.cz/... :D Myslíte takhle? :D Létání ve snu viděti, je nějaká nerovnováha v organismu, nemoc.

mm*
hodnocení

0x

No, já jsem naopak četla, že to souvisí se sexem. Kdo ve snu lítá ten má v sobě neuskutečněná přání popř. mu sex chybí celkově.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]