Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velký zverimex v Praze, HK, PAR kde?

Od: evikno* odpovědí: 2 změna:

Ahojte, doporučíte mi nějaký pěkný velký zverimex v Praze, Hradci Králové nebo Pardubicích? Sháním nějaké hračky pro andulku, všechny obchody u nás v regionu mám projité a všude mají stejné příšerné plastové. Ráda bych sehnala dřevěné, z přírodního materiálu. Předem díky za tipy *slunce*

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cepagis*
hodnocení

0x

Co znamená velký? V každém větším obchoďáku něco je, ale většinou jsou to sítě prodejen, takže to co seženete u Vás, mají všude jinde. Pokuď budeme konkrétní, v Praze znám akorát ten v CČM a Paladiu, v Pardubicích v Globusu, u Intersparu, něco bylo v Grandu a na Karlovině. V HK v Hyperalbertu, v Eurocentru, něco na Hradubické... co zkusit raději Internet?

solenza*

A ještě bych doplnil, že v Pardubicích otevřeli nové obchody za HM Albert naproti nádraží. Nové obchody jsou mezi Obi a HM Albert, vedle čerpací stanice Albert. Je tam také zverimex, ale všude to bude stejné. V HK u Tesca, v Pardubicích všude jsem scháněl minerální liz pro kozy a nic. Nakonec jsem ho objevil v jednom zemědělském družstvu na dobré ceny. Takže tyto zverimexy mají většinou to samé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]