Nejste přihlášen/a.
Kolik je ségře? Mohla by Ti třeba poklidit pokoj...
A už jsi vůbec vyhrál? Většinou se sázky uzavírají o něco, tedy o peníze, o pivo, v Tvém případě třeba o ten úklid, ale ještě před tím, než je jasné kdo vyhraje...
No, Ty seš teda pěknej brácha!
To mě napadají jen nějaký úkoly z vojny...
- vylít několik kýblů vody do předsíně, ať to vytře tkaničkou od bot...
- s tím kartáčkem mne martinaa předběhla, to bylo na vojně také oblíbené, akorát se čistilo WC a VLASTNÍM kartáčkem...
a tak dále, radši už nebudu dál vzpomínat, abys něco podobného nepoužil...
Ty jsi tedy pěkný kujón, takhle se domlouvat na sestru.
Před lety se o cosi vsadila parta kluků. Ten, co prohrál, musel běžet úplně nahatý 2 km po krajnici hlavního tahu Praha - Pardubice. Podotýkám, že to bylo někdy kolem roku 1975, kdy nahota byla naprosté tabu.
Prohralík se celý svlékl, nasadil tmavé sluneční brýle a zimního kulicha až do čela. Aby ho nikdo nemohl identifikovat. A vyrazil. Tehdy nejezdilo tolik aut jako dnes, ale způsobil stejně ohromný rozruch. Kolizi naštěstí žádnou, ale auta zpomalovala, zastavovala a osádky zevlovaly - muži závistivě, ženy toužebně!
Bylo to tehdy něco tak nevídaného, neslýchaného, že kdosi zavolal tehdejší Veřejnou bezpečnost. Chlapci se ale mezitím podařilo zmizet. Úkol splnil.
To ale na sestru nezkoušej. I když dnes už by z toho žádný přestupek nebyl, myslím si, že pro dívku by to nebylo to pravé. Leda, že byste běželi oba dva! Jaga.
Když byla moje mamka na střední škole (80.léta), jedna její kamarádka si musela kvůli prohrané sázce oholit hlavu. Myslím, že by se to ségře nelíbilo, ale zato by si to dlouho pamatovala
PS: Nedomlouvají se sázky, resp. tresty a odměny za sázky, náhodou dopředu?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.