Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Romské ghetto na Cejlu v Brně

Od: parketa odpovědí: 4 změna:

Ahoj,

v jakém okruhu od Cejlu není "bezpečné" se pohybovat?

Našla jsem si privát na ulici Jugoslávské a přemýšlím, jestli tam jít nebo ne. Znáte někdo tu ulici?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Cejl a Jugoslávská je už celkem v pohodě, já bydlela na Maliňáku a právě na Cejl jsem jezdila na brigádu a do práce. Občas se to tam semele, počítejte s větším výskytem oblíbených spoluobčanů, hlavně večer a v noci. Dál bych se ale nepouštěla, horko začíná být kolem Bratislavské, tam je to mazec.

Doporučuji si pořídit velkého psa, kamarád bydlící na Cejlu má dva a všichni cigáni ho uctivě zdraví:D

dzordz*
hodnocení

0x

Bezpečnost je relativní, stejně tak vás můžou okrást socky u nádraží nebo zmlátit ožralci v centru.

Za sebe bych řekl, že klidně. Nakonec si běžte prohlídnout ubytování, při tom se podíváte i na prostředí a uvidíte.

cobrak*
hodnocení

0x

Vštěpuju to všem - noste pepřový sprej. Stojí pár korun, je to malá věc do kapsy a ovdrátíte nebezpečí. Hlavně nesmí být v batohu, kabelce...Fakt si ho kupte, člověk se dostane do problémů, ani neví, jak.

achci*
hodnocení

0x

kazdy cikan se boji psa,dokonce i nasi civavky,bydlime primo na cejlu,Jugoslavska se da,radeji mit ten peprak hlavne nic nenosit v batohu ale u sebe.na druhou stranu dnes nekradou jen cikani..ale co se tyce nocniho klidu na jugoslavske bude vetsi klid nez na cejlu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]