Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Balik do ruky - co je potřeba?

Od: query* odpovědí: 8 změna:

Dobry den,

mohl by mi nekdo poradit co vsechno potrebuji k tomu, abych mohl poslat balik jako "balik do ruky"?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Potřebujete balík a vyplněný podací lístek. Pokud vyplníte telefonní číslo adresáta, máte slevu asi 2 Kč a adresát dostane SMS o tom, že mu bude balík doručen.

doplněno 02.01.13 11:46:

Podací lístek je k dispozici na poště, příp. jej lze i stáhnout na www.cpost.cz.

ohneta*
hodnocení

0x

Ahoj, potřebuješ ten balík co chceš poslat, adresu příjemce a odpovídající obnos v peněžence. Nic víc k tomu není potřeba, u okýnka jen řekneš, že ho chceš poslat jako balík do ruky. Jo a vyplnit podací lístek

cocinkamichalka*

Ohneta, vida, PENÍZE jsem zapomněla! :-D Bez těch to fakt nepůjde :)

olaf71*
hodnocení

0x

balík a ruku;)

query*
hodnocení

Dekuji za bleskurychou odpoved ;) Takze je to porad stejny postup jako kdyz posilam doporuceny balik, pac ten posilam nejcasteji, ale ted chci poslat jeden balik prave do ruky, ale nevim co vsechno je k tomu potreba. Jen tak matne si vybavuji, ze kdyz jsem pred par lety posilal obchodni balik, tak tam se toho vypnovalo vice nez jen podaci listek ;) V kazdem pripade dekuji jeste jednou za rychlou odpoved.

cocinkamichalka*

Balík do ruky nahrazuje obchodní balík, ale je to hodně zjedndušené. Žádný speciální štítek jako u BO se nevyplňuje. Pouze podací lístek. :)

query*
hodnocení

Tak to moc rad ctu ;)

je to jen jeden z "nadstandartu" a vás se to dotkne jen cenově jinak postup je stejný jak už bylo uvedeno výše..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]