Nejste přihlášen/a.
Mohl by mi někdo říct souřadnice do prázdninové ledovky? Myslím ty v čísle 16/2012
Moc děkují
Ahoj, v 16 čísle je toto: B1, K2, C5, I4, A4, B4, D5, E6, D6
A mohl bys mi prosím napsat souřadnice z čísla 14? (jestli je máš)
(píšeš ty souřadnice podle pravdy?)...jen si to chci ověřit Já je podle pravdy píšu:D
Ahoj všem.
Právě jsme v pravidlech zjistili, že člověk musí nahlásit výhru nejpozději den před vyjitím dalšího dílu se souřadnicemi. My máme setřeno až do 17. čísla a vyhráli jsme cenu abc, ale v sobotu vyšlo 18., takže bůhví jestli nám výhru dají. Nemáte s tím někdo zkušenost? Nevíte co je cena abc? (Dá se asi předpokládat, že nějaká tapeta na mobil či jiná drobnost, že...)
Jestli nám to odmítnou dát, je to trapné. Jak to ty děti mají vědět...
Zdeňka
PS: Čísla z 18 ještě nemáme, ale jsme napnutí. Nemáte tedy někdo?
Dík
Cena abc je Předplatné na MusicJet Do mobilu na mě síc zdarma MusicJet přehrává oblíbenou hudbu vpočítači je zdarma ale do mobileu je za prachy když vyhrajes abc cenu zaplati ti MusicJet na měsíc zdarma hodnota ceny: 250KČ
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.