Nejste přihlášen/a.
Zdar lidi. Mám takový menší problémek. Líbí se mi 1 holka a jakože píšem si spolu, ale je o něco vyšší, než já. Né že by na tom záleželo, ale mám z toho takovej naprd pocit. Nevíte jak ho dostat z hlavy?
Je to jenom věc Vašeho sebevědomí. Až to bude dostatečné, na takovou prkotinu, jakože holka je vyšší, ai nepomyslíte. Teď možná ještě máte blok ("co by řekli kluci") - jako by na tom záleželo. Ale člověku s nižším sebevědomím neustále záleží na tom, co řeknou ostatní na jeho holku, účes, oblečení, rozhodnutí... Čím dřív to u sebe zvládnete napravit, tím budete svobodnější.
A co teprv já se svými 168 cm - všechny mé partnerky byly vždy větší než já - je to jen o zvyku. Zvykneš si, nic na tom není, zvlášť dneska..
Já si vždy vzpomenu na Simira z Kobry 11, prcek a jakej frajer !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.