Nejste přihlášen/a.
Může mi někdo prosím poradit.. Pustila jsem se do e-shopu pře měsícem. Uřední formality mam vpořadku, web od Webrealu. zaregistrovala jsem se na Zboži.cz. ale během měsíce ani jedna objednavka. cca 5 návštěv denně ale nic vice. Určitě někde bude chyba. Jsem si řikala vytrvalost , ale už začinam ztracet nervy. Od Seznamu mi poradily Sklik reklamu za 10tis. na 3měs.+ na Firmy.cz že budu gratis. nevim jestli mam zkusit. je to sice dos velka častka...vyplati se?jake mate zkušenosti?
Pořad čtu SEO dělaji společnosti i za levno. Má někdo tip kdo by se meho e-shopu ujal? da se dosahnout stejneho vysledku jak nabizi Seznam přes Sklik registrovanim do katalogu. Děkuji za každou radu
velká konkurence, musíte to vzít podle sebe. Pokud hledáte na zbozi.cz hledáte buď podle ceny nebo podle umístění obchodu, abych si to nemusel nechat posílat. Takže jestli jste z malého města nebo zapadlé části velkého a nemáte jedny z nejlevnějších cen je to marné... nového zákazníka tímto způsobem nezískáte, když o vás nikdo neví a nemáte žádné reference.
Taky jme začínali s tím, že jsme nic nevědeli. Chce to mít perfektně zpracovaný feed pro vyhledávače to za prvé. Za druhé určitě se registrujte na Heureka - ověřeno zákazníky a klidně i na seznamu je něco podobného.
Doporučuji sklik, určitě zainvestujte a uvidíte Nebojte se toho. Ze začátku je to nákladné ale vyplácí se. Dále by to chtělo udělat web od grafika na míru, toto se dá sehnat kolem 5 - 7 tis.
My nyní máme reklamu na skliku a dobíjíme co 3 až 4 dny za 2000,- ale vyplatí se Hodně úspěchů
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.