Nejste přihlášen/a.
Ahoj, nevíte prosím někdo v jakém mekáči v Praze dávaj k McMenu černý nebo bílý náramek? Nebo kdyby ho někdo měl a nechtěl, mám veliký zájem, moc díky
Zdar,bude to klasika jak vzdy,co tejden to barva,pokud jim teda nedojdou,ale Mc to tak miva,minulej tejden davaly zeleny ted davaj cerny,tak makni pro menu at to stihnes
Dobrý den,
dnes jsme v Mc donaldu dostali 3 skleničky s bílým náramkem. Mě by stačil 1, pokud máte někdo na výměnu jinou barvu, můžeme si navzájem náramek obyčejně zaslat poštou. Vyměním pouze náramek, skleničky zasílat nebudu. V případě zájmu pište na mail.
Dobrý den, měla bych zájem o Váš bílý náramek..já vlastním 2 zelené. Doufám, že si tohle přečtete, em-ail nevím, kde na vás sehnat...
e-mail na Vás je totiž skrytý
Dobrý den,
můj mail je vavrdo@seznam.cz. Můžeme se zde domluvit na výměně, s kterou souhlasím. Vyměním tedy 1 bílý za 1 zelený od Vás.
Dobrý den,já bych si od Vás jeden bílý náramek zakoupila za 50 Kč.,prosím odepište na e-mail.
o černých navíc nevím,ale mám navíc 1 bílou,2 žluté a 2 modré sklenky (náramky) a sháním 2 ks červených - nejlépe originál zabalené
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.