Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Povinné vážení na střední škole?

Od: annakolikova odpovědí: 10 změna:

Dobrý den. Jelikož se na základní škole každy rok povinně váží,zajímalo by mě, jestli se to děla i na střední škole. Děkuji.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jejejeje
30.07.12 15:51
hodnocení

ne

martinaa*

Proč si tedy odpovídáš sám?

ron*
hodnocení

0x

Dobrý den

Na střední škole se to nedělá.

annakolikova
hodnocení

Omlouvám se ale to jejeje nebo jak, psal muj mladší bratr když jsem na chvíli odešla .

martinaa*

Už jsem se lekla:) Jinak, jak odpověděl rádce nademnou, na SŠ se neváží.

daniell*
hodnocení

0x

můžeš být v klidu neváží *smich**palec*

hodnocení

0x

Když si budeš myslet, že jo, určitě Ti to prospěje ;)

xx*
hodnocení

0x

Co to? Jaké vážení? O tom slyším prvně.

frame*
hodnocení

0x

Nevzpomínám si, že by se u nás na ZŠ provádělo nějaké vážení (možná tak v první třídě), naopak na SŠ jsme se dvakrát do roka během tělocviku vážili a měřili tuk a svalovou hmotu v těle. Z těchto údajů pak tělocvikář určoval kdo bude s jakými hmotnostmi posilovat.

skye*
hodnocení

0x

Tak to také slyším poprvé, že by se někde na škole povinně vážilo...Prošla jsem dvěma základkami a nikde to nebylo a na SŠ už vůbec ne. Ale už je to nějaká doba. Mám ale i aktuální příklad, můj bratr je nyní na ZŠ a rozhodně žádné povinné vážení. To si asi bůhvíproč ustanovila povinným daná škola.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]