Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můj trapas

Od: mrtrapas odpovědí: 5 změna:
Jaký je váš největší trapas? Mně se ttřeba jednou stálo, že jsem byla s tátou v knihkupectví,jenomže jsem si z nějakého záhadného důvodu zapomněla brýle. A měla jsem docela dost dioptrií. No a tak jsem v knihkupectví nějakou tu dobu po byli, já si vybrala knihu a šla hledat tátu i s tou knihou v ruce. A najednou jsem ho uvidela. PPřišla jsem k němu a zeptala jsem ho: ,,Vybrala jsem si teda nakonec tuto knihu. Půjdeme teda už? Ale on nereagoval a dál si četl njakou knihu. Zopakovala jsem otázku a ono pořád nic. Tak jsem se zvědavě naklonil a řekla mu: ,,co to čteš za blbost? KORÁLKY? Přečetla jsem název knihy. A nějak jsem zaměřila na jeho obliče A s hrůzou zjistila ze to není on, akorát má podobný střih vlasů ! Rychle jsem utíkala pryč, konečně jsem našla pravého tatu a k tomu se mmi podařilo slušně vrazit do skleněné stěny :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

junkers*
hodnocení

0x

Tak jo, kdyby se blblo jen takhle, tak je na světě ráj.

hodnocení

0x

:-D podobná historka: Bylo mi méně 8 či snad 10, byli jsme s rodinkou v Červeném Kostelci na dovolené v kempu. Šly jsme s mamkou do umýváren, kde byla fronta. Mamka se zastavila, ale já šla dál (loudavým krokem) a o pár metrů dál jsem se zastavila, přitulila se k jiné paní a vzdychla "mamí" :-D prostě jsem si myslela, že mamka šla těch pár kroků pořád vedle mě a pak se zastavila... na místě té paní :-D

jarda63*
hodnocení

0x
Když jsem dělal provozního v hospodě,přišla paní domlouvat pohřební hostinu. Jelikož do salonku se šlo přez celou restauraci, tak měla dotaz jestli tu nebude moc rušno. "V kolik hodin by jste to chtěli?" "V jedenáct."
A v tom ze mě vylétla památná věta "V jedenáct? Tak to můžete být klidná, to je tady absolutně mrtvo!"

hodnocení

0x

Můj největší trapas?

Bylo mi 16 let, naše rodina byla na návštěvě u příbuzných. Ti měli sestřenici o rok starší, než jsem byla já. A aby nás tam nebylo málo, trávil u nich několik dní na prázdninách asi 18 letý Němec od jejich známých - Hans Joachim.

Po obědě jsme se vydali do sousední vsi - sestřenice, Hans Joachim a já. Byla tam totiž pouť, lákal nás kolotoč a střelnice. Pokoukali jsme po pouti a sestřenice, která se německy neučila, mě požádala, abych řekla Hansovi Joachimovi, zda by nám ve střelnici něco nevystřelil.

Tak jsem spustila. Dneska už německy takřka neumím, asi bych to dohromady nedala. Tehdy jsem se ale chtěla předvést, jak ovládám němčinu a bez zaškobrtnutí jsem řekla, že sestřenice prosí, aby jí HJ něco vystřelil. Tedy ETWAS SCHIESEN. Spletla jsem pouhá 2 písmenka a co to udělalo za hrůzu. Já jsem totiž řekla ETWAS SCHEISSEN.

Tedy, přeloženo, mile jsem požádala Němce, aby nám NĚCO VYSR...*ee* On zrudl, zmizel někde za střelnicí a už se neobjevil. Domů jsme šly samy. A já přemýšlela - proč? Až večer, se slovníkem, jsem na to přišla. Ano, někdy IE opravdu neznamená to, co EI. Jaga.

Snad už je to v Německu promlčeno po tolika letech.:-D

sunset*
hodnocení

0x

Nastěhovali jsme se a bylo potřeba zamontovat sprchu, tj. hadici, hlavici a držák s tyčkou na stěnu. Hadici jsem zručně namontoval, vyzkoušel, lehce jsem si zanadával a do hadice zamontoval těsnění... Pak už vše stříkalo jen tam, kde to má.

Před instalací takové té tyčky na zeď jsem ještě zkusil sprchu s hadicí zasunout do držáku a ejhle, mrška tam nešla ani menším, ani větším násilím. No co, brali jsme poslední kus, stane se že se přehodí kusy v krabici, takže jsem to šel reklamovat. V obchodě přišel takový ten trošku pupkatý a lehce šedivějící strejda všeuměl, nechal si vysvětlit problém, přehodil párátko z koutku do koutku, beze slova odšrouboval a otočil hadici, zašrouboval a celý to nasunul v pohodě do držáku.

Viděl jsem se šest stop hluboko a jemu k dokonalosti chybělo už jen sfouknout dým z koltu a cvrnknout si ležérně do stetsonu na rozloučenou...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]