Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych vás poprosit zda máte někdo zkušenost s věcmi z obchodu doublju, konkrétně se mi zalíbilo toto sako www.doublju.cz/Panske/Saka/Extravagantni-panske-sako.html. Věci tu mají zajímavé, podobný styl jsem dlouho hledal a moc ho obchody nenabízí, proto jsem byl šťasntý když jsem tuto stránku objevil. Ale pak jsem někde četl, že to jsou jen předražené obyčejné věci které se tváří kvalitně a že podobné seženete za mnohem nižší cenu. Já teda nikde podobné za podobnou cenu nenašel spíše dražší, a nechci dát na jednu recenzi. Nemá někdo další zkušenost s tímto obchodem? Nerad bych koupil něco čeho budu litovat, nejsou to extra peníze ale stejně, v mé studentské pozici je to poměrně dost. Děkuji mockrát.
Od našich klientů máme zkušenost : tento obchod není přímým zástupcem nějakého výrobce, ale jen prodej zprostředkovává. Sám obchod na svých stránkách uvádí
" Eshop funguje na základě zprostředkování nákupu u dodavatelů v České republice a zahraničí (zejména Číně, Hong Kongu, Velké Británii). Prodejcem zboží jsou naši dodavatelé"A současně upozorňují, že uváděné velikosti nejsou podle našich standardů. Což je jasná známka místa výroby = Čína, / viz panskamoda.eu/...
V praxi to znamená, že je zboží o něco dražší než od přímého prodejce a že jsou skoro až neřešitelné problémy s případnou reklamací. Musí se totiž reklamovat třeba v Číně. Oni jen zprostředkují. Takových obchodů je víc a množí se..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.