Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenost s obchodem

Od: nikllaus odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chtěl bych vás poprosit zda máte někdo zkušenost s věcmi z obchodu doublju, konkrétně se mi zalíbilo toto sako www.doublju.cz/Panske/Saka/Extravagantni-panske-sako.html. Věci tu mají zajímavé, podobný styl jsem dlouho hledal a moc ho obchody nenabízí, proto jsem byl šťasntý když jsem tuto stránku objevil. Ale pak jsem někde četl, že to jsou jen předražené obyčejné věci které se tváří kvalitně a že podobné seženete za mnohem nižší cenu. Já teda nikde podobné za podobnou cenu nenašel spíše dražší, a nechci dát na jednu recenzi. Nemá někdo další zkušenost s tímto obchodem? Nerad bych koupil něco čeho budu litovat, nejsou to extra peníze ale stejně, v mé studentské pozici je to poměrně dost. Děkuji mockrát.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jdu
hodnocení

0x

1. Nechápu, jak dle obrázku poznáte, jestli se do saka vejdete a bude sedět na vaší postavu?

2. Za 1600 za sako nemůže očekávat moc muziky. Spíše se divím, že je někdo schopen za tu cenu vyrobit, natož prodávat.

sos*
hodnocení

0x

Od našich klientů máme zkušenost : tento obchod není přímým zástupcem nějakého výrobce, ale jen prodej zprostředkovává. Sám obchod na svých stránkách uvádí

" Eshop funguje na základě zprostředkování nákupu u dodavatelů v České republice a zahraničí (zejména Číně, Hong Kongu, Velké Británii). Prodejcem zboží jsou naši dodavatelé"A současně upozorňují, že uváděné velikosti nejsou podle našich standardů. Což je jasná známka místa výroby = Čína, / viz panskamoda.eu/...

V praxi to znamená, že je zboží o něco dražší než od přímého prodejce a že jsou skoro až neřešitelné problémy s případnou reklamací. Musí se totiž reklamovat třeba v Číně. Oni jen zprostředkují. Takových obchodů je víc a množí se..

hodnocení

0x
Když chceš kvádro, udělej si výlet do Polska. Třeba do Kudowy. Zboží si na sobě vyzkoušíš, kvalitu vidíš a navíc je to aspoň turecko a ne china. Na tržnici se o zákazníka turci perou a ve městě jsou nejmíň tři další kamenné krámy pro případ že bys nechtěl zboží z targoviska. Za těch 1600 co do toho chceš investovat to pořídíš i s kalhotama a navíc pro ně není problém prodat ti kalhoty od jiného obleku pokud nemáš zrovna konfekční míry a původní gatě by ti neseděly.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]